Άγαναχτισμένος ο Βασίλης Αναστασιάδης με τους Σερραίους συναδέλφους του

nastasiahs.jpg

Αγαναkτισμένος ο Σερραίος δημοσιογράφος Βασίλης Αναστασιάδης με τους Σερραίους δημοσιογράφους που πήραν αυτούσιο το ρεπορτάζ του για 4ο ανοικτό αγώνα αντοχής «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23km» 

και όχι απλά δεν ανέφεραν την πηγή αλλά κάποιος είχε το θράσος να υπογράψει και το ρεπορτάζ ως δικό του .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Χθες όλο το πρωινό έκανα ρεπορτάζ για τον ο 4ο ανοικτό αγώνα αντοχής «ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23km» και τον 2ο «ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5km». Έκανα συνεντεύξεις για ραδιόφωνο (ΕΡΤ Σερρών) και τηλεόραση (ΕΡΤ3), έβγαινα τηλεφωνικά σε ΕΡΑ Σπορ και Πρώτο Πρόγραμμα κι ταυτόχρονα έβγαζα φωτογραφίες. Επιστρέφω σπίτι και αντί να φάω και να παίξω λίγο με τα παιδάκια μου κάθομαι να βάλω το άρθρο με φωτογραφίες και λεζάντες και πάω στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για το φιλικό του Πανσερραϊκού και βλέπω σήμερα στο fohn.gr το άρθρο μου αυτούσιο μέχρι και τις λεζάντες!!!και υπογράφει δημοσιογράφος το κείμενο !!!!Τί να πω!!! Φέτος κλείνω 28 χρόνια στη δημοσιογραφία. Εύχομαι στα 30 να με σέβονται!!!!

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top