Αλέξανδρος Αραμπατζής . Η διοίκηση Μωυσιάδη είναι, δυστυχώς, απούσα.

-Αλέξανδρος1-αντίγραφο.jpg

Με ένα άρθρο που σίγουρα θα συζητηθεί ο εκδότης κ Αλέξανδρος Αραμπατζής ασκεί σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της μέχρι τώρα παρουσίας του κ Μωυσιάδη στο τιμόνι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών . Ο τίτλος του άρθρου << Τί δουλειά κάνετε;>> και η αποστροφή  << Η διοίκηση Μωυσιάδη δεν είναι απλώς άχρωμη και άοσμη. Είναι, δυστυχώς, απούσα >> είναι ενδεικτική του κειμένου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Το τελευταίο διάστημα πληροφορούμαι ότι οι υπεύθυνοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών άρχισαν να… «ταρακουνιούνται» κάπως από δημοσιεύματατου «Σερραϊκού Θάρρους» και της στήλης και να ανασκουμπώνονταιαντιμετωπίζοντας ορισμένα θέματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί στις Σέρρες αναρωτιόμαστε «τι στην ευχή κάνει η Περιφερειακή Ενότητα»; Ειδικά όσοι θυμούνται τις εποχές της λειτουργίας των Νομαρχιών, με τις αρμοδιότητες και τον παρεμβατικό ρόλο που είχαν οι τότε Νομάρχες βλέπουν χαοτικές διαφορές στον τρόπο που λειτουργούν σήμερα οι Περιφερειακές Ενότητες.
Σύμφωνοι, το νέο κανονιστικό πλαίσιο έχει στερήσει αρμοδιότητες από τις περιφερειακές ενότητες που έγιναν… ιπποκόμοι των Περιφερειών (της Θεσσαλονίκης σε εμάς που βρισκόμαστε στην Κεντρική Μακεδονία) και λένε σε όλα ΝΑΙ (αν ερωτηθούν).
Όμως, εδώ που τα λέμε, η δική μας Περιφερειακή Ενότητα έχει αρχίσει να γίνεται προκλητικά… απούσα. Από τα πάντα.
Η διοίκηση Μωυσιάδη δεν είναι απλώς άχρωμη και άοσμη. Είναι, δυστυχώς, απούσα.
Αλέξανδρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com