Αμφίπολη . Απάντηση Περιστέρη στα συκοφαντικά δημοσιεύματα

peristeri-660_1.png

Απάντηση δια του δικηγόρου της κ Παναγιώτη Σπυρόπουλου στα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες  . Δίνει η αρχαιολόγος κ Κατερίνα Περιστέρη . Σύμφωνα με το δημοσίευμά η κ Περιστέρη φέρεται να άφησε απλήρωτους εργάτες για εργασίες που πραγματοποίησαν εργασίες στον χώρο της ανασκαφής Το δελτίο τύπου υπογράφει ο δικηγόρος Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

ΘΕΜΑ: Δελτίο τύπου, σχετικά με δημοσιεύματα, αναφερόμενα στην Αρχαιολόγο κα Κατερίνα Περιστέρη

Σέρρες, 10 Οκτωβρίου 2016
Έπειτα από σειρά συκοφαντικών δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν κυρίως στο διαδίκτυο, σχετικά με εμπλοκή της εντολέως μου κας Κατερίνας Περιστέρη για οφειλές – υποχρεώσεις της ιδίας προς απλήρωτους εργάτες στις ανασκαφές που έλαβαν χώρα στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης Σερρών και προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνω τα κάτωθι:
Με την υποχρεωτική της συνταξιοδότηση από την θέση της Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών ουδεμία εκκρεμότητα υφίστατο, κατά την χρονική περίοδο εκείνη, προς οιονδήποτε συμβληθέντα με την Υπηρεσία, εργάτη ή εργολάβο.
Περαιτέρω, ουδέποτε μέχρι και σήμερα έλαβε την οιανδήποτε εξώδικη όχληση από τον οιονδήποτε. Μετά, δε, από έρευνά μου και κατόπιν προφορικής επικοινωνίας μου με τον πληρεξούσιο Δικηγόρο των αναφερομένων στα ως άνω δημοσιεύματα ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ και όχι εργατών, όπως παραπλανητικά αναφέρεται, έλαβα και γραπτή απάντηση του συναδέλφου έχουσα επί λέξει ως εξής:

«Προς: Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Δικηγόρο Σερρών

Σέρρες ,08.10.2016

Αγαπητέ συνάδελφε , 
Σε συνέχεια της σχετικής μας συζήτησης , θέλω να σε ενημερώσω , ως πληρεξούσιο δικηγόρο της κας Περιστέρη , ότι οι απαιτήσεις των εντολέων μου Παναγιώτη Παυλίδη του Παύλου , κατοίκου Παλαιοκώμης Σερρών , Δημητρίου Μαυρίδη , κατοίκου Μαυροθάλασσας Σερρών , Γεωργίου Ζιώγα , κατοίκου Μεσολακκιάς Σερρών , κλπ , που έχουν να κάνουν με τις εργασίες που αυτοί εκτέλεσαν κατά την ανασκαφή στον Τύμβο Καστά περιοχής Μεσολακκιάς Σερρών , αναζητούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και όχι από την κα Περιστέρη . Από την ίδια απλώς ζητούμε , αν μπορεί , να πιστοποιήσει την εκτέλεση των εργασιών αυτών .

Με εκτίμηση , 
Παναγιώτης Καρίπογλου 
Δικηγόρος
Μεραρχίας 42-Σέρρες».-

Συνεπώς, οποιαδήποτε, πλέον, αναφορά για το θέμα αυτό στο όνομα της κας Περιστέρη, υπό την έννοια της προσωπικής της ευθύνης για το ανακύψαν ζήτημα, θα συνιστά ευθέως παραβίαση, όχι μόνο των αρχών της καλής πίστης και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά και συγκεκριμένων άρθρων του Ποινικού Κώδικα, οπότε και θα λάβει την ανάλογη απάντηση.-
Τέλος, η ίδια απευθύνει έκκληση προς όλους να σεβαστούν το έργο της ανακάλυψης του ταφικού συγκροτήματος και να μην το τοποθετούν στην μέγγενη ευτελούς δημόσιας αντιπαράθεσης.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com