Απόλλων Παραλιμνίου : Ξεκίνημα με στόχο ψηλότερα από πέρσι

90b4e7e61d597632f0ee625ca5c3c0b3_L.jpg
Πρώτη προπόνηση για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, την Σερραϊκή ομάδα, που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα δώσει το παρόν στην Γ’ Εθνική και ο Παύλος Δημητρίου μίλησε στο Serresgoal για τα όνειρα και τις προσδοκίες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Καινούριες ελπίδες, καινούργιες φιλοδοξίες πάντα στην αρχή έτσι ξεκινάμε. Εμείς αυτό που θέλουμε να πετύχουμε φέτος είναι να πάμε ένα βήμα μπροστά σε όλα τα θέματα, οργάνωση, ποιότητα στο παιχνίδι αλλά και από πλευράς συμπεριφοράς στο παιχνίδι, σε όλους τους τομείς να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Αυτό θέλουμε, δεν βιαζόμαστε για κάτι περισσότερο και πάνω σε αυτό το σκεπτικό βαδίζουμε».
SG: To ρόστερ έχει ολοκληρωθεί;  
Π.Δ.: Αφήνουμε μία δύο περιπτώσεις αν έρθει κάτι εξαιρετικό, που πιστεύουμε ότι θα βγει, αλλά και να μην βγει κάτι, με τα παιδιά που έχουμε, ίσως ένα δύο παιδιά ακόμη σε κάποιες θέσεις που είμαστε λιγότεροι μπορούμε να τις καλύψουμε με δυο τρεις από το νομό Σερρών.
SG: Ο Παύλος Δημητρίου με το νέο ρόστερ είναι αισιόδοξος για την φετινή πορεία;
Π.Δ.: Ναι, βεβαίως.. Εμείς επιλέξαμε αυτό το ρόστερ, βασικά η ομάδα βασίζεται στο περσινό ρόστερ, σε έναν περσινό κορμό, γιατί αυτά τα παιδιά απέδειξαν πως μπορούν να σταθούν όχι μόνο στην Γ’ Εθνική αλλά και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Εμείς σε αυτούς βασιζόμαστε. Κάναμε και μερικές προσθήκες εκεί που νομίζαμε και περιμένουμε ακόμα μία περίπτωση, έναν παίκτη δηλαδή που θα έρθει για να βοηθήσει την ομάδα, όχι για να τον βοηθήσουμε.. Για έναν παίκτη ακόμη έχουμε χώρο..
SG: Ο Απόλλων Παραλιμνίου φέτος έχει την εμπειρία, σίγουρα λοιπόν οι προσδοκίες θα είναι μεγαλύτερες;
Π.Δ.: Οπωσδήποτε. Είμαστε μία ομάδα που δεν πιέζουμε τα πράγματα, για να κάνουμε άλματα. Να κάνουμε ένα βήμα να πάμε καλύτερα, κάτι που αυτόματα θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα κι αυτά με την σειρά τους περισσότερους βαθμούς. Έτσι θα υπάρχει μία αισιοδοξία στην ομάδα και μία ικανοποίηση.
http://www.serresgoal.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com