Απόλλων Παραλιμνίου: Στόχος η άνοδος το 2019

watermarked-32440699_458052207985534_1470331136948305920_n-1.jpg

Στόχος του Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι η τρίτη θέση στα μπαράζ ανόδου ενώ την επόμενη χρονιά η ομάδα, αν αγωνιστεί και πάλι στη Γ εθνική, θα επιδιώξει για άλλη μια περίοδο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτά είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Παύλος Δημητρίου που θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και για επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά ο Παύλος Δημητρίου είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

-Για το παιχνίδι με τον Ν.Π.Σ. Βόλου:

«Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να μην έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της η ομάδα του Βόλου, αλλά σήμερα εδώ ήταν πραγματικά ποιοτική. Όχι μόνο από πλευράς τακτικής, αλλά και από πλευράς τρεξιμάτων. Μας πίεσαν και εκεί οι παίκτες μας πανικοβλήθηκαν. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ήταν 1-2 ταχύτητες πάνω από εμάς. Ότι έκαναν, το έκαναν με ταχύτητα και ποιότητα. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε ούτε την παθητική άμυνα. Το γκολ ήρθε βέβαια από ένα λάθος που έπρεπε να το αποφύγουμε. Ήταν λάθος να παίζουμε την μπάλα κοντά στην περιοχή μας και έτσι ήρθε το γκολ. Μπορεί οι άλλες ομάδες να είναι καλύτερες, αλλά είδαμε πως δεν δεχόμαστε εύκολα το γκολ, αλλά το ίδιο δεν δημιουργούμε εύκολα και ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, θέλουμε, αν είναι δυνατόν, να τελειώσουμε στην 3η θέση μήπως και γίνει τίποτα από αυτά που ακούγονται με τις αδειοδοτήσεις. Αυτό θα πάμε να κυνηγήσουμε στην Λευκάδα, αν και έχουμε 2-3 απώλειες, αλλά θα παίξουν οι υπόλοιποι».

-Για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν:

«Το είχαμε πει από την αρχή ότι θα κάνουμε την προσπάθεια, αλλά αν δεν πετύχουμε θα σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά. Δεν μπορώ να πω αν θα είναι με τον Παύλο Δημητρίου, αλλά υπάρχει η διάθεση. Το καλοκαίρι δεν είχαμε υπολογίσει αυτά τα παιχνίδια, δεν είχαμε ετοιμαστεί από το καλοκαίρι ή τον Ιανουάριο και ίσως έχω μία ευθύνη σε αυτό το κομμάτι. Δεν γίνανε κάποιες μεταγραφές είτε για οικονομικούς λόγους, είτε επειδή κάποιοι δεν ήθελαν να έρθουν, είπαμε πάμε με αυτούς και ότι βγει».

-Για τη νέα σεζόν αν βρει τον Απόλλωνα στην Γ΄ Εθνική:

«Θα είμαστε τέσσερις Σερραϊκές ομάδες και θα έχουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια μέσα στο Νομό. Ο Πανσερραϊκός είναι άλλο θέμα, είναι ο «Πατριάρχης» του Νομού, σεβασμός στον Πανσερραϊκό και πόσο μάλλον από εμένα. Τον Πανσερραϊκό τον θέλουμε ψηλά όμως και εκεί πρέπει να είναι γιατί τραβάει όλο το ποδόσφαιρο».

-Για το αν θα διεκδικήσει πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν:

«Οπωσδήποτε. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό. Ίσως με κάποια άλλη μέθοδο, θα πρέπει να μειώσουμε το όριο ηλικίας, αλλά και πάλι θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα».

 

Αρχική

 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top