Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών . Πρόταση για μηνιαίο μισθό για τον πρόεδρο ???

-ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ.jpg

Με τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στον χώρο του αυτοκινητοδρομίου Σερρών αναφέρεται στο άρθρο του στην εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ο κ Τάσος Χανλίογλου  με αφορμή όπως γράφει <<πρόταση ,απαίτηση, του προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου να του εξασφαλιστεί αμοιβή –δηλαδή μισθός-για τις όποιες υπηρεσίες του. Κάτι που στη συνέχεια φαίνεται να ανοίγει την όρεξη προς όλο το Δ.Σ..

Γράφει ο Τάσος Χανλίογλου*

Φίλοι συνδημότες μου και πάλι γεια σας.

Άλλο άρθρο ετοίμαζα για τη «ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ» , όμως,όπως λένε και τα Μεγάλα Ειδησεογραφικά Δελτία,«με πρόλαβαν τα γεγονότα»

Παρακολουθώντας τον δημόσιο βίο και τα πεπραγμένα των νομίμων εκλεγμένων –ενίοτε από ανυποψίαστους έως και πονηρούς ψηφοφόρους-λειτουργών, διαπιστώνω κάθε άλλο παρά να χαρακτηρίζεται από ευγενή διάθεση προσφοράς με εξαιρέσεις πάντα.

Πρόσφατο τρανό παράδειγμα η πρόταση ,απαίτηση, του προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου να του εξασφαλιστεί αμοιβή –δηλαδή μισθός-για τις όποιες υπηρεσίες του. Κάτι που στη συνέχεια φαίνεται να ανοίγει την όρεξη προς όλο το Δ.Σ..

Ζητάνε ανταλλάγματα –οικονομικά- οι ίδιοι άνθρωποι που για 5 περίπου χρόνια ,ενέχονται. Έγιναν οι υπαίτιοι της καταστροφής του, με τις επιλογές τους . Συνετελέσθη η καταστροφή όχι μόνο στην κατασκευαστική του υποδομή αλλά και στην ιδέα του.

Βέβαια πως γίνεται και για μια ακόμη φορά σ΄ αυτή τη χώρα κανείς μα κανείς να μην έφταιξε ; Xάθηκαν 2.000.000 ευρώ .

Επιστρέφω στην ιδέα και την προσεγγίζω εννοιολογικά . Ε,λοιπόν, πολλές φορές είναι περισσότερο τραγικόκαι από το ίδιο το έργονα καταστρέφεις την ιδέα.

Και τώρα σκυλεύουν πάνω στο μισοπεθαμένο σώμα του,που λουσμένο από πολλάκιλά αγνού ιδρώτα αλλά και αίματος ,προσπαθεί να αντισταθεί ,να σωθεί .Να σωθεί από την αλλαγή χαρακτήρος που προσπαθούν να του επιβάλλουν .

Άνθρωποι μακράν νυχτωμένοι από το αντικείμενο ,χωρίς πάθος και συναισθηματική φόρτιση που απαιτεί ο χώρος.

Η γνώση και η εμπειρία είναι ξένες γλώσσες . Κλήθηκαν από το πουθενά ή ορίστηκαν από άνωθεν βούληση να υπηρετήσουν το πλέον αναπτυξιακό έργο των τελευταίων 40 ετών.

Και φυσικά να το διαχειριστούν προς όφελος της πόλης και στη συνέχεια της Ελλάδος .

Περιττό να σας πω ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλοντας, να αποφύγω κάθε παρεξήγηση με μια λέξη θα προσδιορίσω την ιδιότητα μου κάτω από την όποια έχω δικαίωμα να γίνομαι κριτικός ή επικριτικός για την συμπεριφορά τους προς το δημιουργικό αυτό έργο .Είμαι ο βιολογικός γονιός του, το γέννησα το 1975.

Περισσότερα περί της επισήμανσης αυτής σε συνέχεια .Ένας λοιπόν από τους στόχους που έβαζα όταν πάνω από το όνειρο, που το μετέτρεπα σε όραμα και αγωνιζόμουν να υλοποιηθεί, ήταν ο εξής :

Σε μια χώρα δημοσιολαγνείας και βολέματος να αποτελέσει ένα απόρθητο φρούριο ευγενούς άμιλλας και προσφοράς.

Άγνωστες έννοιες για κάποιους!!!!!

Αν αυτό που συμβαίνει στο Αυτοκινητοδρόμιο είναι εν γνώσει του δημάρχου μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι μια ακόμη φορά είμαστε καταδικασμένοι .Και αυτό καθώς γινόμαστε και πάλι μάρτυρες του καταστροφικού φαινομένου της αποπληρωμής γραμματίων μετά τις εκλογές .Άραγε η λογική της αξιολόγησης πότε θα τεθεί στο τραπέζι των όποιων διορισμών ή ορισμών. Ανάγκη έχει η πόλη των Σερρών από μια διαχείριση αποτελεσματικότερη προς όφελος των πολιτών της.

Σημείωση : Ανάλογη απαίτηση αμοιβής Δ. συμβούλου τέθηκε και στο παρελθόν και μάλιστα υποστηριγμένη ομόφωνα από όλους τους φορείς της γενικής (τότε) συνέλευσης .

Απετράπη την τελευταία στιγμή μετά από έντονη παρέμβαση της ταπεινότητάς μου και του καλού μου φίλου και φίλου του χώρου Γιώτη Μηλούση .

Υπόσχομαι να προσπαθήσω να αποφευχθεί και πάλι και σας ενημερώνω ότι δεν είμαι μόνος .Θα πρέπει να παταχθούν τέτοιου είδους φαινόμενα .Πρέπει κάποτε να διδάξουμε με τις πράξεις μας το μεγαλείο της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στα παιδιά μας .

Χρόνια τώρα «φορτώνουμε» τα παιδιά μας με παροχές …

Ίσως ήρθε η ώρα να τα πλουτίσουμε και με ΟΡΑΜΑΤΑ!!!!

ΣΗΜ.: Συγχαίρω όσους φορείς δεν υπογράψουν το αίτημα

Με εκτίμηση

*Τάσος Χανλίογλου ,Υποψήφιος Δήμαρχος ,ΠρόεδροςDRASIS R CLUB, Μέλος Δ.Σ. του ΕΒΕΣ

http://www.e-simerini.com/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com