Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : California superbike School

California.jpg

«Στόχος μας είναι να αναθεωρήσουμε την σχέση με την μοτοσυκλέτα σας, καθώς η γνώση και η τεχνική που θα αποκτήσετε, θα αντικατασταθεί με έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας».

Τα παραπάνω αναφέρονται στο δελτίο τύπου του California Superbike School, τα μαθήματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου.

Βασικός σκοπός του California Superbike School είναι η οδήγηση με ασφάλεια και η περαιτέρω ανάπτυξη της οδηγικής ικανότητας όσων λαμβάνουν μέρος .

Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα βασίζονται στη βήμα-βήμα κατανόηση, προκειμένου οι μοτοσυκλετιστές να εφοδιαστούν με την απαραίτητη γνώση.

Δημιουργείται έτσι ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» δεξιοτήτων και οδηγικής εμπιστοσύνης. Τα επίπεδα εκμάθησης (levels) της σχολής γίνονται με τη σειρά, από το ένα (Level I) μέχρι το τέσσερα (Level IV).

Πρόγραμμα

Μία τυπική μέρα στο σχολείο είναι γεμάτη και ξεκινάει αυστηρά στις 7.15 το πρωί και τελειώνει στις 17.30 το απόγευμα και περιλαμβάνει μαθήματα θεωρίας στην αίθουσα και 20 λεπτά πρακτικής στην πίστα.

Οι οδηγοί μπορούν με ασφάλεια να εξασκήσουν αυτά που διδάχτηκαν στα μαθήματα τουCalifornia Superbike School, να συζητήσουν και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη μοτοσυκλέτα και την οδήγηση στην πίστα, συζητώντας με τους έμπειρους εκπαιδευτές

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top