Βασίλης Καλαιτζίδης : Μαζική συμμετοχή και αντιπροσωπευτικό διοικητικό συμβούλιο

-λήψης-10.jpg

Την πρόταση του για τον τρόπο διενέργειας των εκλογών για το Επιμελητήριο Σερρών καταθέτει ο υποψήφιος πρόεδρος κ Βασίλης Καλαιτζίδης ο οποίος προτείνει να στηθούν κάλπες εκτός της πόλης των Σερρών και σε Νιγρίτα ,Ηράκλεια η Σιδηρόκαστρο .

Επίσης στόχος του όπως αναφέρει :Η εκπροσώπηση , γεωγραφική και επαγγελματική αλλά και η συμμετοχή , είναι το ζητούμενο για όλους μας θεωρώ στις επερχόμενες εκλογές του επιμελητηρίου Σερρών 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ 

Η εκπροσώπηση , γεωγραφική και επαγγελματική αλλά και η συμμετοχή , είναι το ζητούμενο για όλους μας θεωρώ στις επερχόμενες εκλογές του επιμελητηρίου Σερρών ..

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον επιχειρηματικό κόσμο , το επιμελητήριο οφείλει να αγκαλιάσει και γεωγραφικά τα μέλη του , να παρακινήσει και να διευκολύνει την διαδικασία ..

Όλοι όσοι ζούμε σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουμε πως και οι αποστάσεις είναι μεγάλες , αλλά και ο αριθμός των μελών της περιφέρειας είναι αρκετά υψηλός , ώστε να δικαιολογεί την δημιουργία εκλογικών κέντρων σε σημεία εκτός πόλης .
Όπως είχε γίνει σε παλαιότερες εκλογές του επιμελητηρίου Σερρών , έτσι και τώρα πρόταση μας είναι να οριστούν δυο επιπλέον εκλογικά κέντρα , εκτός της έδρας του επιμελητηρίου .
Στην Νιγρίτα το πρώτο και σε Ηράκλεια η Σιδηρόκαστρο το δεύτερο ..
Επιμελητήρια με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με των Σερρών όπως , Χαλκιδικής , Έβρου , Αργολίδας έχουν ορίσει δυο και τρία σημεία !!!

Ένα απ τα κεντρικά μηνύματα μας της παράταξης μας είναι : ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com