Βασίλης Κετσετζής . Κρίμα κύριε Νότα!

-ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ.jpg

Παρέμβαση για την διαμάχη μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την έδρα του αστυνομικού τμήματος στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά κάνει ο πρώην δήμαρχος Στρυμόνα κ Βασίλης Κετσετζής . Ο πρώην δήμαρχος ασκεί σκληρή κριτική στον δήμαρχο  κ Νότα κάνοντας λόγο για << έλλειψη πολιτικού αναστήματος >. Ενώ αν και διαφωνεί όπως γράφει με την θέση του κ Μπαλτσιου επικροτεί όπως λέει την ξεκάθαρη θέση του που <<δεν κρύβεται πίσω από την λογική του πολιτικού κόστους >>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο Κ ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ 

Όπου ακούς θα δούμε ,μπορεί κι εδώ μπορεί κι εκεί ,δεν παίρνω τώρα θέση ,δεν το κάνω με γνώμονα το πολιτικό κόστος ,μπορείς εύκολα να βγάλεις το συμπέρασμα πως ο άνδρας στερείται πολιτέλλειικού αναστήματος και ενεργεί καιροσκοπικά. Κρίμα κύριε Νότα!!

Αν και δεν συμφωνώ με το σκεπτικό του κ Μπαλτσιου, πως όλα θα πρέπει να συγκεντρωθούν στην έδρα του Δήμου ,τον συγχαίρω για την ευθύτητα των λόγων του και την κατάθεση της άποψης του για την έδρα του Αστυνομικού τμήματος. Αυτοί που κρύβονται , πίσω από τους ψήφους ,καλά είναι να τοποθετηθούν με σταράτες κουβέντες.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top