Βγήκαν τα .. μαχαίρια .Λευτέρης Αβραμάκης κατά πάντων

ABRAMAKIS2.jpg

Επανέρχεται με νέο post ο πρώην υποψήφιος βουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ Σερρών  κ Λευτέρης Αβραμάκης ο οποίος  εξαπολύει τα βέλη του κατά πάντων στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ .

Για τον Παναγιώτη Κοτρώνη 

<< Γιατί να απολογούμαστε για τον κάθε λαλιστατο Κοτρωνη (Γραμματεα) που τώρα έχει εξαφανισθεί γιατί απλά δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των ευθυνών του, έχοντας τουλάχιστον την πολιτική ευθύνη για τα γεγονότα ως συντονιστής της Νομαρχιακής?>>

Για την Αφροδίτη Σταμπουλή 

<<Γιατί να απολογούμαστε εμείς για την ανυπαρξία και την πλήρη απουσία της βουλευτού (Σταμπουλη)?Γι

Για τον Δημήτρη Τάπα << Γιατι να απολογούμαστε για τον κάθε Τάπα που μας εκθέτει ανεπανόρθωτα δίνοντας αφορμή και λαβή σε αντιπολιτευση και Μ.Μ.Ε να χτυπούν τον Σύριζα ? 

ΟΛΟ ΤΟ post του κ αβραμακη 

Μου λέει εχθές φίλος και σύντροφος:»Τι ζούμε ρε φίλε? Ποιος να το φανταζόταν πως θα γινόμασταν πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης και στις εφημερίδες! Πως θα ανακτησουμε το ηθικό πλεονέκτημα μετά από όλα αυτά που συνέβησαν? Πως θα βγούμε στην τοπική κοινωνία να μιλήσουμε και να διεκδικήσουμε την ψήφο όποτε και αν γίνουν εκλογες?Γιατί να απολογούμαστε εμείς για την ανυπαρξία και την πλήρη απουσία της βουλευτού (Σταμπουλη)?Γιατι να απολογούμαστε για τον κάθε Τάπα που μας εκθέτει ανεπανόρθωτα δίνοντας αφορμή και λαβή σε αντιπολιτευση και Μ.Μ.Ε να χτυπούν τον Σύριζα ? Γιατί να απολογούμαστε για τον κάθε λαλιστατο Κοτρωνη (Γραμματεα) που τώρα έχει εξαφανισθεί γιατί απλά δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των ευθυνών του, έχοντας τουλάχιστον την πολιτική ευθύνη για τα γεγονότα ως συντονιστής της Νομαρχιακής? Η αλήθεια είναι πως δύσκολα κάποιος μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις σε αυτόν αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο καλόπιστο σύντροφο ,πολύ δε περισσότερο στην κοινωνία και στον απλό κόσμο που μας παρακολουθεί! Εγώ του είπα πως τοποθετήθηκα δημόσια για πρόσωπα και γεγονότα και κατήγγειλα αυτές τις λογικές και πρακτικές!Πλέον η ευθύνη δεν είναι συλλογική ,αλλά ατομική! Ο καθένας από την θεση του και το μετεριζι του να αναλάβει τις ευθύνες του!Και να μην ξεχνάμε πως κάποιοι δώσαμε τον Σεπτέμβρη την μάχη ώστε ο Σύριζα να μην γίνει αριστερή παρένθεση ,ενώ κάποιοι(καποιος)άλλοι(ος) που θέλανε (η6ελε) να γίνουν(γινει) χαλίφης στη θέση του χαλίφη προφασιζομενοι(ος) και κρυπτομενοι (ος) πίσω από συλλογικές κατά πλειοψηφία αποφάσεις της Νομαρχιακής που δεν έγιναν αποδέκτες από τα κεντρικά του κόμματος έμειναν εκτός της μάχης αφήνοντας μόνους εμάς να δώσουμε μια δύσκολη μάχη που όμως βάση αποτελέσματος πανελλαδικά αλλά και στον νομό ήταν νικηφόρα!Τώρα κάποιοι δεν θα γίνουν τιμητες,ούτε θα το παίζουν παράγοντες! Η κοινωνία των Σερρρων και ο απλός κόσμος μας κατέταξε ως πίστευε και έκρινε!

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com