Βελτιωμένη η Καρπερή λευκή ισοπαλία με Λαγκαδα

-ΔΟΞΑ-0-4-2.jpg

«Άσφαιροι» έμειναν στο φιλικό στην Ηράκλεια ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής και η ΑΠΕ Λαγκαδά. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη ήταν ανώτερη και έχασε ευκαιρίες με τους Χιντασέλι, Μουχάλη, Αγγελούδη και Καραμανλή, ενώ στο δεύτερο οι Σερραίοι ισορρόπησαν και απείλησαν με τους Κρυστάλλη και Κωνσταντίνου (έκανε ντεμπούτο). Πρεμιέρα για την ΑΠΕΛ έκαναν οι νεοαποκτηθέντες, Μέλκας, Κατσαρός και Ντουτσαρίδης, ενώ την πρώην ομάδα τους αντιμετώπισαν οι Κρυστάλλης, Κυρικτσής και Αγγελίδης από την Καρπερή.

ΚΑΡΠΕΡΗ: Κασίμης, Αγγελίδης, Ζάντσιος, Ν. Γκάλιος, Μπίντσης, Μάνος, Κούτλας, Χριστοφορίδης, Χρ. Γκάλιος, Γκόγκας, Κυρικτσής. Έπαιξαν και οι Μαυρουδής, Κωνσταντίνου, Κρυστάλλης, Τουνουσίδης, Σελαλμαζίδης, Νέδος, Γκλαβίνης και οι δοκιμαζόμενοι Μιχαλάκης και Ντουλαπτσής.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Μαυρομιχάλης, Μουχάλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Ντουτσαρίδης, Αθ. Αθανασιάδης, Ταχματζίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Στεφανίδης. Έπαιξαν και οι Μέλκας, Σ. Αθανασιάδης, Σταμπουλής, Ζαννάκης, Κατσαρός, Ζλατίντσης, Καρασαββίδης, Κοντέων, Λαβιδάς.

http://pamebala.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com