Βιβλιοθήκη Σερρών . Δωρίζω βιβλία μοιράζομαι το ταξίδι της γνώσης

13321690_10153557129151867_8647065248599624352_n.jpg

Η οικονομική στενότητα των τελευταίων χρόνων, καθιστά εκ των πραγμάτων δύσκολο τον περαιτέρω εμπλουτισμό των τίτλων που περιλαμβάνονται στις συλλογές της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και με αποκλειστικό γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ολοένα και αυξανόμενου αριθμού των επισκεπτών της, αποφασίσαμε να ζητήσουμε την άμεση συνδρομή των Σερραίων πολιτών.
Απευθυνόμενοι λοιπόν, στους συμπολίτες μας, τους ζητούμε να δωρίσουν βιβλία τους στη Βιβλιοθήκη και να μοιραστούν με αυτόν τον τρόπο το μοναδικό ταξίδι της γνώσης.
Χωρίς να προκαθορίζουμε το περιεχόμενο των βιβλίων αυτών, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως θα επιθυμούσαμε οι δωρεές αυτές να αφορούν πρωτίστως βιβλία εκπαιδευτικού, επιστημονικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Επίσης τα βιβλία, ει δυνατόν, να είναι πρόσφατης κυκλοφορίας (των τελευταίων τριών χρόνων) και απαραιτήτως σε καλή κατάσταση.
Η πρωτοβουλία μας αυτή πιστεύουμε πως, πέραν της απόκτησης νέων τίτλων που θα εμπλουτίσουν το δανειστικό μας τμήμα, δημιουργεί και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια περισσότερο δημιουργική διαδραστική σχέση του αναγνωστικού κοινού της πόλης με τη βιβλιοθήκη μας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον (ούτως ή άλλως) αναγνωρισμένο κοινωνικό της ρόλο.
Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το προσωπικό της βιβλιοθήκης στο 23210.98550.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com