Γέμισαν τα ξενοδοχεία στις Σέρρες

-4.jpg

Σε ποσοστό 100% κυμάνθηκε η πληρότητα των ξενοδοχείων της πόλης των Σερρών από τη Μεγάλη Εβδομάδα έως και σήμερα 3 Μαΐου(ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς). Σύμφωνα με όσα δήλωσεστο «Σ.Θ.» ο ξενοδόχος Χρήστος Κωνσταντινίδης όλα τα ξενοδοχεία της πόλης των Σερρών ήταν γεμάτα. Σε αυτό συνετέλεσε ότι: φιλοξενήθηκαν 150 Τούρκοι , φίλοι του μηχανοκίνητου Αθλητισμού που συμμετείχαν σε αγώνες στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ενώ παράλληλα από νωρίς γκρούπ αλλά και μεμονωμένοι τουρίστες προτίμησαν την πόλη των Σερρών για την πασχαλινή απόδραση. Σύμφωνα με τον έμπειρο ξενοδόχο η ανέλπιστη πληρότητα πιθανόν να οφείλεται  στο γεγονός ότι το Πάσχα έπεσε μακριά και στο εορταστικό τετραήμερο «κόλλησε» και η αργία της Πρωτομαγιάς.«Οι εκδρομείς καταγόταν από όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως από την Αθήνα με γκρούπ, ενώ υπήρχαν και πολλοί μεμονωμένοι επισκέπτες που προτίμησαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στο Νομό μας. Το ευχάριστο ήταν ότι αυτές τις μέρες κινήθηκε και η σερραική αγορά» ανέφερε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Σταθεροί πελάτες από Γερμανία και Αγγλία

Πληρότητα υπήρχε και στο ξενοδοχείο «Φίλλιπος- Ξένια». Με βάση την ενημέρωση που είχαμε από υπεύθυνη της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου οι τουρίστες- επισκέπτες καταγόταν από την Αθήνα κυρίως και την θεσσαλονίκη αλλά υπήρχαν και αρκετοί από το Εξωτερικό( Γερμανοί, Άγγλοι και Τούρκοι) οι οποίοι είναι χρόνια πελάτες. Όλοι τους αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ αρκετοί επισκέφθηκαν και άλλα τουριστικά  σημεία του Νομού μας.

Πληρότητα και στην περιοχή της Κερκίνης

 Από την Μεγάλη Πέμπτη ήταν γεμάτα τα ξενοδοχεία της περιοχής της Λίμνης Κερκίνης σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Σ.Θ.» ο ξενοδόχος Ιωάννης Ρέκλος. Έκλεισαν δωμάτια εδώ και καιρό και έμειναν στα ξενοδοχεία της περιοχής από την Μεγάλη Πέμπτη έως την Δευτέρη μέρα του Πάσχα ενώ αρκετοί αναχώρησαν σήμερα 3 Μαϊου, ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.  «Η περιοχή της Κερκίνης είναι σταθερή αξία ως πασχαλινός προορισμός, ο κόσμος μας προτιμά και για αυτό νοιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω» τόνισε ο ξενοδόχος.

http://www.sertharros.gr/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com