Γιάννης Μπαλίτης: Πολεμήστε εσείς .Να δοξαστούμε εμεις

maxresdefault.jpg

Μπορεί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών κ Γιάννης Μπαλίτης να κάλεσε τους εμπόρους σε γενικό ξεσηκωμό όμως μάλλον θυμίζει την ατάκα  << πολεμήστε σεις να δοξαστούμε εμείς >. .Αφού το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή .Οπότε Γιάννη μου…κατέβασε τα λάβαρα της επανάστασης .

Διαβάστε την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 21:30  πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου με μοναδικό θέμα:

Συμμετοχή του Εμπορικού συλλόγου Ν. Σερρών στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.
Κατά πλειοψηφία τα μέλη αποφάσισαν να μη συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών και η αγορά των  Σερρών να λειτουργήσει όπως ανακοινώθηκε με το ωράριο 11:00-16:00.
Ήταν μια δύσκολη συνεδρίαση που διήρκησε περίπου 2 ώρες. Τα μέλη της Διοίκησης έλαβαν σοβαρά υπόψη τους την επιθυμία και απαίτηση πολλών μελών του Εμπορικού συλλόγου για την λειτουργία της αγοράς των Σερρών για τους παρακάτω λόγους.
·        Καθορίστηκαν τα ωράρια των υπαλλήλων των μελών του ΕΣ και έχουν κατατεθεί στο ΙΚΑ και στην επιθεώρηση εργασίας.
·        Διανύουμε ήδη το εκπτωτικό 10ήμερο
·        Έχει διαφημιστεί από τα μέλη του ΕΣ και τον ΕΣ  η λειτουργία των καταστημάτων για την συγκεκριμένη Κυριακή
·        Η μη συμμετοχή στην κινητοποίηση για κλείσιμο της αγοράς της Θεσσαλονίκης και λειτουργία των πολυεθνικών και των αλυσίδων στην συμπρωτεύουσα
·        Η ανησυχία των μελών μας για «φυγή» των καταναλωτών σε γειτονικές αγορές.
Για όλους τους παραπάνω λόγους τα μέλη πήραν την απόφαση με ψήφους 4 υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων , 2 κατά και 1 παρόν (2 απόντες ) και ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 8 Μάιου ο Εμπορικός σύλλογος Ν. Σερρών δεν θα συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Κυριακής 8 Μαΐου και η αγορά των Σερρών θα λειτουργήσει με το ωράριο που έχει ανακοινωθεί.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com