Γιώργος Καπετάνιος . Προφανώς ζει σε άλλη πόλη ο Πέτρος Αγγελίδης

10250059_774367739260480_7978254257228335935_n.jpg

Άμεση η απάντηση του δημοσιογράφου Γιώργου Καπετάνιου στα όσα καταλόγισε ο δήμαρχος Σερρών κ Πέτρος Αγγελίδης σε Σερραίους δημοσιογράφους ( χωρίς πάντως να ονομάσει κάποιον ) . Και ευτυχώς ο έμπειρος δημοσιογράφος; σώζει και την τιμή των υπολοίπων ( να πω οτι και η Ελένη Μωραίτη μέσα από την εκπομπή της αντέδρασε ) . Γιατί για τους υπόλοιπους που ήταν παρόντες και στην συνέντευξη δεν έμαθα να αντέδρασαν ( π.χ να αποχωρούσαν ας πούμε ) εκτός και αν θεωρούν οτι δεν τα έλεγε για τους παρόντες . Αλλά να θυμίσω την φράση του Μπρέχτ << Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…>>

Διαβάστε τι έγραψε ο Γιώργος Καπετάνιος 

Αφού ο ίδιος και η δημοτική του αρχή αποδείχτηκαν ανίκανοι να διαχειριστούν την κακοκαιρία και ενω τα προβλήματα συνεχίζονται, ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης έριξε το βάρος στους κακούς δημοσιογράφους, τους οποίους μάλιστα δεν είχε το θάρρος να τους κατονομάσει.
Δεν άκουσε τίποτε ο δήμαρχος για τις δεκάδες καραμπόλες που έγιναν. Δεν άκουσε τίποτε για τις καταγγελίες οτι τα μηχανήματα του δήμου βγήκαν στους δρόμους τα ξημερώματα χθες, 10 ώρες μετά την έναρξη της χιονόπτωσης. Δεν άκουσε τίποτε για τις εκατοντάδες καταγγελίες πολιτών. Προφανώς ζει σε άλλη πόλη.
Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις….Πέτρο
.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com