Δήμος Βισαλτίας : ¨¨Αιχμάλωτη ¨¨ των ¨¨ανταρτών¨¨ η Αγνή Δουβίτσα

-λήψης-21.jpg

Όταν ξέσπασε η ανταρσία των πέντε δημοτικών συμβούλων ( προσθέστε και την κ Ευαγγελούδη που ανεξαρτητοποιήθηκε ) της παράταξης της κ Δουβίτσα στον δήμο Βισαλτίας .Είχαμε εκφράσει  το ερώτημα πως θα μπορέσει να διοικήσει η δήμαρχος από την στιγμή που έχει χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο . Την Τρίτη στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συζητήθηκε η αντικατάσταση των κ.κ. ΣΕΛΙΑΜΗ Θ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  λόγω διαγραφής τους από την παράταξη της πλειοψηφίας και την κ.ΛΟΥΚΑΝΗ –ΠΑΝΤΣΙΟΥ Α. λόγω της εκλογής της ως Προέδρου του Δ.Σ. 

 Η κ Δουβίτσα πρότεινε στη θέση του κ. ΣΕΛΙΑΜΗ Θ. τον  κ.ΚΑΔΗ Ν. , 

στη θέση του  κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Ν. τον κ. ΚΛΗΤΣΙΔΗ Ν. 

και στη θέση του  κ. ΜΑΥΡΙΔΗ Γ. τον   κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ A. 

Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ» προτάθηκε  ο .κ. ΚΑΔΗΣ Ν.

Στην θέση της κ.ΛΟΥΚΑΝΗ-ΠΑΝΤΣΙΟΥ Α. ο κ.ΨΑΡΡΑΣ Λ. 

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε. Δεν εγκρίθηκε  η αντικατάσταση των μελών και ο ορισμός του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ» διότι δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία για τη λήψη απόφασης . 

Στη λήψη της απόφασης αυτής οι .κ.κ.ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Χ.ΜΑΥΡΙΔΗΣ Γ.,ΤΡΙΑΝΑΤΦΥΛΛΟΥ Χ.,ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Ν.,ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΔΗ Α.,ΒΑΡΟΥΤΗΣ Χ.,ΒΑΔΑΡΛΗΣ Β.,ΣΕΛΙΑΜΗΣ Θ.,ΔΟΒΑΣ Χ. και ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ Δ. ψήφισαν «ΟΧΙ»

 Οι .κ.κ.ΤΕΡΖΙΔΗΣ Χ.,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Κ.,ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗ Α,ΚΟΤΣΑΝΠΑΠΑΣ Χ. και ΜΠΑΚΑΛΟΥΔΗΣ Θ ψήφισαν «ΠΑΡΟΝΤΕΣ» 

Οι .κ.κ.ΛΟΥΚΑΝΗ -ΠΑΝΤΣΙΟΥ Α., ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Π.,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Η.,ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ Γ. ,ΚΑΔΗΣ Ν.,ΤΣΕΡΒΙΣΤΑΣ Μ.,ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ Α.,ΜΑΥΡΙΔΗΣ Χ.,ΚΛΗΤΣΙΔΗΣ Δ. και ΨΑΡΡΑΣ Λ. ψήφισαν «ΝΑΙ» 

.

ΥΓ : Αν λοιπόν δεν μπορεί η δήμαρχος να περάσει από το δημοτι΄κο συμβούλιο τα αυτονόητα , αφού από τον νόμο προβλέπεται οτι ο πρόεδρος και άλλα δύο μέλη πρέπει να προέρχονται απ[ό την πλειοψηφία . Τότε σκεφτειτε τι θα γίνει με τα δύσκολα 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com