Δήμος Βισαλτίας : ¨¨ Φάντασμα ¨¨ το κέντρο υγείας Μαυροθάλασσας ???

Image-2.png

Με ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει οτι υπάρχουν 6 κέντρα υγείας  φαντάσματα. Κτίρια που φτιάχτηκαν για να στεγάσουν Κέντρα Υγείας τα οποία δεν λειτουργούν. Εγκαινιάστηκαν προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία τους και συνεχίζουν να παραμένουν κουφάρια .Ανάμεσα τους και το ΚΥ Μαυροθάλασσας

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΕΡΡΩΝ: Το κτίριο παραλήφθηκε πριν από μια πενταετία και λειτουργεί ουσιαστικό ως Περιφερειακό Ιατρείο. Ένα κτίριο στολίδι εκατοντάδων τ.μ. Αραχνιάζει. Βρίσκεται κοντά στην Αμφίπολη και στην Εγνατία Οδό. Έγινε κυρίως για να προσφέρει φροντίδα σε ατυχήματα της Εγνατίας Οδού. Υπάρχουν μόνο 2 γιατροί και εκ περιτροπής κάποιοι Αγροτικοί και 10 λοιποί Επαγγελματίες Υγείας.

Διαθέτει ότι πιο σύγχρονο σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που αραχνιάζει στις ζελατίνες. Βρίσκεται 1 ½ ώρα από το Νοσοκομείο Σερρών. Κινδυνεύουν τα έκτακτα περιστατικά.
Διαθέτει υπέρηχο ακτινολογικό και μικροβιολογικό μηχάνημα, εξοπλισμό για έκτακτους τοκετούς (καρδιοτοκογράφους, καρδιογράφους, γυναικολογικά τραπέζια). Ακόμη και νεκροθάλαμο διαθέτει για θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Όλα σκουριάζουν.
Έντονη είναι η φημολογία για λειτουργία του μόνο τις πρωινές ώρες ως Αγροτικό Ιατρείο. Πρόσφατα ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι για την αναβάθμιση της λειτουργίας του. Υπάρχουν σχετικά βίντεο στο internet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com