Δήμος Βισαλτίας : Και ένας και δύο και …. πέντε ….υποψήφιοι δήμαρχοι ????

dimos_visaltias.jpg

Συνωστισμός υποψηφίων δημάρχων στον δήμο Βισαλτίας . Το σημερινό κενό που δημιουργούν από την μια η σημερινή δήμαρχος κ Δουβίτσα η οποία μόλις σε δύο χρόνια ¨¨κατάφερ娨 να διαλύσει την παράταξη της και από την άλλη και η όχι ιδιαίτερη θέρμη μιας εκ νέου υποψηφιότητας του πρώην δημάρχου κ Καλαιτζή δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για νέες υποψηφιότητες .Βέβαια άλλοι αυτοπροτείνονται και σε άλλους προτείνουν να ηγηθούν .

Από τον πρώην δήμο Αχινού υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι . Ο γιος του πρώην βουλευτή κ Τάσου Καρίπδη Δημήτρης του οποίου οι επισκέψεις και οι συναντήσεις στην περιοχή είναι πυκνές και τακτικές . Και του περιφερειακού συμβούλου κ Αθανασίου Μασλαρινού ο οποίος μετά τις επιλογές Τζιτζικώστα στην περιφέρεια τον Μάρτιο έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για τον δήμο αφού διαπιστώνει οτι υπάρχει πρόσφορο έδαφος .

Από τον πρώην δήμο Νιγρίτας πρόταση να ηγηθεί ψηφοδελτίου δέχθηκε η πρώην γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ κ Κέλυ Βαλταδώρου .

Τέλος από τον πρώην δήμο Βισαλτίας αρχίζει να ακούγεται το όνομα του πρώην αντιδημάρχου κ Νίκου Πασχαλίδη ο οποίος δέχεται πιέσεις από στελέχη της παράταξης Δουβίτσα .

Στους παραπάνω προσθέστε και τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο κ Χαράλαμπο Γιαμακίδη ο οποίος μετά από έξι χρόνια αποχής δήλωσε πρόσφατα οτι επιστρεφει 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com