Δήμος Βισαλτίας . Καταγγελία της Λαικής Συσπείρωσης για το δημοτικό συμβούλιο

-λήψης-30.jpg

Σ

Με ανακοίνωσή της, η δημοτική παράταξη του δήμου Βισαλτίας Λαϊκή Συσπείρωση  (που πρόσκειται στο ΚΚΕ) καταγγέλλει τα όσα έγιναν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας οι δημοτικοί σύμβουλοι καλέστηκαν 


να παραβρεθούν σε εκδήλωση του “Συλλόγου Οικογενειών και θυμάτων 1944 που σφαγιάστηκαν υπό των κομμουνιστών”.

Το παραπάνω κάλεσμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, έρχεται σε συνέχεια της απόφασης για μεταφορά του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης από την κεντρική πλατεία της Νιγρίτας με πρόσχημα τα έργα διαμόρφωσης της πλατείας, την  άρνηση – αδυναμία του Δήμου να συμβάλει στην αναστήλωσή του μνημείου στο Τασιολουκ που πρόσφατα κατέστρεψαν  φασιστοειδή!!

Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή γιατί με την πράξη της αυτή συμβάλει στην διαστρέβλωση της ιστορίας μετατρέποντας τους συνεργάτες των ΝΑΖΙ σε θύματα. Στηρίζει και ρίχνει νερό στο μύλο των σύγχρονων απογόνων τους, τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής και τους κάθε λογής νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι.

Οι πρακτικές αυτές πρέπει να καταδικαστούν από το λαό ολόκληρου του δήμου Βισαλτίας.

Ο λαός να ορθώσει τείχη απέναντι στο φασισμό όπου και με όποια μορφή αυτός εμφανίζεται. Να τους απομονώσει. Να πει όχι στη διαστρέβλωση και παραχάραξη της ιστορίας.

Τιμούμε την ιστορία των αγωνιστών που έδωσαν τον αίμα τους για την ελευθερία με τους αγώνες του σήμερα ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που γεννά τη φτώχεια, την εξαθλίωση και το φασισμό!

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com