Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Απάντηση Βύρωνα Μπάλτσιου

-15.jpg

 Απάντηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Εμμανουήλ Παππα κ Βύρωνα Μπάλτσιου στην ανάρτηση μας


Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Διαλύεται η παράταξη Μπάλτσιου ????

 

 

 

Στην απάντηση του ο κ Μπάλτσιος κάνει λόγο για πληροφορίες εκτός πραγματικότητας επιμένοντας οτι η παράταξη του είναι αραγής και ενωμένη . 
Βέβαια ο κ Μπάλτσιος αποφεύγει να απαντήσει για ποιο λόγο έχουν ανεξαρτητοποιηθεί δύο δημοτικοί σύμβουλοι ενω και εκλεγμένοι πρόεδροι τοπικών συμβουλίων με την παράταξη του έχουν διαχωρίσει την θέση τους 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΜΠΑΛΤΣΙΟΥ

Είναι απορίας άξιο το, από που αντλούνται όλες αυτές οι «πληροφορίες» που αναρτώνται στο διαδίκτυο . Οι γνωρίζοντες, πραγματικά όμως, την ανθρωπογεωγραφία του Δήμου Εμμανουή Παππά, δεν μπορεί παρά να προβληματίζονται για τη σκοπιμότητα που υπηρετούν αυτού του είδους οι πληροφορίες, οι οποίες βέβαια είναι εκτός πραγματικότητας. Αυτοί πάντως που προσπαθούν να δημιουργήσουν «κλίμα¨ με όρους παρελθόντος, γρήγορα θα καταλάβουν ότι η εποχή και η κοινωνία τους έχει ξεπεράσει. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν σήμερα και όχι σε αυτούς που προσπαθούν να το επιβάλουν με ραδιουργίες και ψευτιές. «Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ» της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, είναι η μόνη καθαρά αυτοδιοικητική πρόταση, οργανωμένη, συσπειρωμένη, απαλλαγμένη από κομματικές εξαρτήσεις και για το λόγο αυτό αποτελεί την ελπίδα της περιοχής. Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να γυρίσουν το χρόνο πίσω και να επαναφέρουν τον κομματισμό στις δημοτικές εκλογές, «πλανώνται πλάνην οικτράν».
Οψόμεθα εις Φιλίππους

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top