Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Τσούκαλος -Θεοδοσιάδης οι μεγάλοι αδικημένοι του ανασχηματισμού

_Εμμ_Παπας_34231.jpg

Τα λάθη  των επιλογών των 2,5 πρώτων χρόνων προσπάθησε να <<διορθώσει >> ο δήμαρχος Δημήτρης Νότας με τις επιλογές των αντιδημάρχων και προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων .όμως αυτό όπως φαίνεται διορθώθηκε εν μέρει αφού υπήρξε προσπάθεια να διατηρηθούν ισορροπίες .

Από τον πρώην δήμο Εμμανουήλ Παππά αξιοποιήθηκαν  η κ Πυρινή και ο κ Δεδούσης οι οποίοι στην αρχή της τετραετίας <<θυσιάστηκαν >> προκειμένου να τοποθετηθεί πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  ο κ Κούντιος ο οποίος είχε εκλεγεί στην 8η θέση .Παρέμεινε στην θέση του ο κ Στόικος ο οποίος θα κλείσει πενταετία στην θέση του .Αν και όπως σημειώνουν άνθρωποι της παράταξης Νότα είχε εκλεγεί <<χαμηλά >> . Ο μεγάλος αδικημένος και αυτή τη φορά είναι ο επι σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος κ Χρήστος Τσούκαλος ο οποίος μάλλον πληρώνει το οτι θέλει να διατηρεί το δικαίωμα της γνώμης . Να σημειώσουμε οτι παρά τα όσα ακούγονται ουδείς μπορεί να προσάψει κάι στον κ Τσούκαλο ο οποίος σας 2,5 χρόνια παρά την δικαιολογημένη πικρία του λειτούργησε συντεταγμένα εντός παράταξης .

Από τον πρώην δήμο Στρυμόνα  αξιοποιήθηκε ο πρώτος σε σταυρούς κ Χριστοδούλου ο οποίος στις επιλογές του 2014 παραμερίστηκε πληρώνοντας όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν την στενή φιλική σχέση που διατηρεί με τον Βασίλη Κετσετζή και τον Χρήστο Τσούκαλο . όπως και επίσης τονίζουν οτι και ο ορισμός του ως αντιδήμαρχος ενέχει και την προσπάθεια του Δημήτρη Νότα να <<σπάσει >> την τριάδα . Μεγάλος χαμένος ο δεύτερος σε ψήφους κ Θεοδοσιάδης ο οποίος για δεύτερη φορά είναι τα ..τραίνα να περνούν χωρίς να σταματούν . Δικαιολογημένη η πίκρα του αφού από τους 8 δημοτικούς συμβούλους του πρώην δήμου Εμμανουήλ Παππά είναι ανάμεσα στους τρεις που θα παραμείνει στον <<πάγκο >>

Αυτά ως μια πρώτη ανάγνωση .Συνεχίζεται γιατί όπως μαθαίνω οτι οι τελικές επιλογές έγιναν κατόπιν και ….

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com