Δήμος Ηράκλειας .Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3

a76a5a71.jpg

Στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηράκλειας το Σαββάτο 07 (από τις 09:00 -14:00) και την Κυριακή 08 Μαΐου (από τις 10:00-13:30) θα πραγματοποιηθεί MILKOΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας και τον Α.Ο. Ηράκλειας, για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 17 χρονών, στην κεντρική πλατεία   Ηράκλειας.

   Σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα δοθούν δωρεάν εκατοντάδες μπουκάλια γάλα Milko και νερά. Εκτός από τους αγώνες που θα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί με σουτ, βολές και τρίποντα με πλούσια δώρα για τα παιδιά.

   Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στους νικητές κατηγοριών (1ους και 2ους ) αλλά και στους νικητές των διαγωνισμών θα δοθούν μετάλλια και δώρα.

   Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα έντυπα συμμετοχής τα οποία θα προμηθευτείτε από τους προπονητές των ομάδων σας, από τα Δημοτικά Καταστήματα Ηράκλειας – Στρυμονικού – Σκοτούσσας, από τα Κ.Ε.Π. Ηράκλειας – Στρυμονικού – Σκοτούσσας, ¨Family¨ fastfood, ¨Senso¨ καφέ, ¨Τσακνίδης¨ καφέ και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και να τα καταθέσετε : ¨Family¨ fastfood, ¨Senso¨ καφέ, ¨Τσακνίδης¨ καφέ και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket. Επίσης στο έντυπο έχει λεπτομέρειες για κανονισμούς, ώρες προσέλευσης, διαγωνισμούς κ.α..

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com