Δήμος Νέας Ζίχνης .Εγκαινιάστηκε το κλειστό γυμναστήριο στην Μεσορράχη

DAIRETZIS.jpg

Έργο υποδομής για τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό…

  • Ο δήμαρχος Α. Δαϊρετζής εγκαινιάζοντας το κάλεσε όλους να το προστατέψουν από τους βανδαλισμούς

Του  Δημητρίου Γ. Νάτσιου

%ce%b1siasmos-kleisto

Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί το κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νέας Ζίχνης από τον δήμαρχο Ανδρέα Δαϊρετζή. Το Κλειστό που βρίσκεται στο δρόμο Μεσοράχης- Αμφίπολης έξω από το χωριό Μεσοράχη ήταν ασφυκτικά γεμάτο από μαθητές και μαθήτριες από τις σχολικές μονάδες Νέας Ζίχνης, Αλιστράτης, Γαζώρου,Δραβήσκου, κάτοικους της περιοχής  και σύσσωμο το Δ.Σ. του Δήμου Νέας Ζίχνης.Μετά την τέλεση του αγιασμού ο δήμαρχος Ανδρέας Δαϊρετζής στην  ομιλία του τόνισε μεταξύ των άλλων τα εξής:« Σήμερα έχουμε την πολύ μεγάλη χαρά να εγκαινιάζουμε και να παραδίδουμε στους δημότες μας και τους πολίτες της γύρω περιοχής ένα πραγματικό έργο υποδομής για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Αν και το έργο κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου όπου βρισκόμαστε ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια, καταφέραμε τελικά παρά τις αντιξοότητες και τις δύσκολες οικονομικά εποχές, έχοντας επιμονή και όραμα, να ολοκληρώσουμε το μοναδικό αυτό έργο και να υποδεχθούμε τα νέα παιδιά του τόπου μας σε ένα χώρο που θα μπορούν να ασχοληθούν με αθλήματα που ως τώρα ήταν σχεδόν αδύνατο να γνωρίσουν. Από σήμερα όλοι εσείς οι μαθητές και οι νέοι του τόπου μας,θα μπορείτε στις νέες και σύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις να ενασχοληθείτε και να αγαπήσετε τον αθλητισμό και να γευτείτε τα πολλά οφέλη του. Στη σύγχρονη ηλεκτρονική εποχή που ζούμε η άσκηση του σώματος και η συμμετοχή σε ομαδικά αθλήματα είναι απαραίτητη τόσο για την υγεία όσο και την κοινωνικότητα τους. Εμείς από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε πως θα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και θα μεριμνούμε για σας.

Μοναδικός χώρος σε όλη την Φυλλίδα

dairetzis

Ο δήμαρχος Ν. Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζής κατά την διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νέας Ζίχνης, ήταν ένα έργο ανάγκης για την περιοχή μίας και είναι ο μοναδικός  ανάλογος αθλητικός χώρος σε όλη τη Φυλλίδα. Προσδοκούμε να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών αλλά και για τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων και εκδηλώσεων. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που βρίσκεστε σήμερα εδώ για να  εγκαινιάσουμε μαζί ένα ακόμη έργο πνοής για το Δήμο μας, να ευχηθώ ευγενείς αθλητικούς αγώνες και σας καλώ όλους να συμβάλλεται στη φροντίδα αυτού του χώρου και στην προστασία του από τους βανδαλισμούς».

«Προσφορά στη νεολαία του τόπου μας»

%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%ba%ce%b9%cf%81%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%81%ce%b7%cf%82-sait

Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Νέας Ζίχνης Βασίλης Γκιργκίρης

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Νέας Ζίχνης Βασίλης Γκιργκίρης μετά την τέλεση των εγκαινίων του Κλειστού Γυμναστηρίου.Υποστήριξε μιλώντας στο «Σ.Θ.» ότι η αξία του έργου είναι ανεκτίμητη. «Δεν υπήρχε τέτοιο κτήριο για να στεγάσουμε δράσεις αθλητικού περιεχόμενου σε κλειστό χώρο. Τα παιδιά πλέον μπορούν να αθληθούν και τον χειμώνα σε έναν φιλόξενο αθλητικό χώρο. Πιστεύω ότι το έργο αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να κρατήσουμε τη νεολαία στο  τόπο της. Δημιουργεί προυποθέσεις και λόγους για να παραμείνει ο νέος στην περιοχή. Φυσικά η άλλη προυπόθεση είναι να έχει δουλειά για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ζωής»

«Έργο στολίδι για όλο το Νομό»

tsolaki

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Νέας Ζίχνης Βούλα Τσολάκη δήλωσε στο «Σ.Θ.» ότι το έργο που εγκαινιάστηκε ένα μεγάλη αξία για την περιοχή«Είναι ένα στολίδι όχι μόνο για τον Δήμο μας, για όλη την επαρχία Φυλλίδας και το Νομό Σερρών. Πιστεύω ότι θα προσελκύσουμε με το έργο αυτό αθλητικές εκδηλώσεις και πρωταθλήματα ώστε η περιοχή μας να τονωθεί μέσω αυτών των δραστηριοτήτων. Πέρα από αυτό ο αθλητισμός συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση του ατόμου και την υγεία του».

Πηγή: sertharros.gr

Μοιραστείτε το

One thought on “Δήμος Νέας Ζίχνης .Εγκαινιάστηκε το κλειστό γυμναστήριο στην Μεσορράχη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com