Δήμος Σερρών : Αθώοι Αγγελίδης -Χράπας

26e2f2dc08217c7e10e2d1883577bf97_L.jpg

“Όπως είναι γνωστό τον Ιούνιο του έτους 2011, δηλαδή πέντε (5) μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας ως δημοτική αρχή, κατατέθηκε στην Επιθεώρηση Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης, από “ευαίσθητους” για το περιβάλλον Σερραίους δημότες ανώνυμη καταγγελία κατά του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Παντελή Χράπα, για υποβάθμιση του περιβάλλοντος, λόγω δήθεν ελλείψεων στο ΧΥΤΑ Μετοχίου Δήμου Σερρών.

Να θυμίσουμε ότι στο Μετόχι λειτουργούσε πενήντα (50) χρόνια χωματερή και δέκα (10) χρόνια από το 2001 έως το 2011 ΧΥΤΑ και δεν κατατέθηκε ποτέ καμία καταγγελία.

Με την εφαρμογή του “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” και μόλις ανέλαβε Δήμαρχος ο Πέτρος Αγγελίδης αμέσως μετά από πέντε (5) μήνες κατατέθηκε στην Επιθεώρηση Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης ανώνυμη καταγγελία.

Η ανώνυμη καταγγελία κατέληξε στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα μετά από την πρωτόδικη καταδίκη του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Παντελή Χράπα σε δεκαοχτώ (18) μήνες φυλάκιση, τελικά στο Εφετείο Θεσσαλονίκης (08-03-2018) και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο αιρετών οργάνων ΟΤΑ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης (16-05-2018), Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι.

Αυτή είναι η απάντηση για τα όσα κακόβουλα, απαράδεκτα και ψευδή γράφτηκαν και ειπώθηκαν επώνυμα ,τόσο μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, όσο και εκτός αίθουσας από τους μονίμως καταγγέλοντες και συκοφαντούντες, οι οποίοι είναι γνωστοί σε όλους, μην περιμένετε να τους κατονομάσουμε, τους ξέρουν όλοι και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ασχοληθούμε μαζί τους, γιατί δεν αξίζει. Ας ερωτηθούν γιαυτά που ισχυρίζονταν.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top