Δήμος Σερρών : Ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη

-λήψης-1-13.jpg

Τον κ. Δήμαρχο Σερρών

Κ. Δήμαρχε, πάνω από τις τιμητικές θέσεις, πάνω από την οποιαδήποτε εξουσία, πρέπει να στέκει το συναίσθημα της κατανόησης και της ανθρωπιάς. Γνωρίζετε ότι η κόρη μου Μέλλιου Παναγιώτα-Ανίτα, υπάλληλος του Δήμου Σερρών όπου προΐσταστε, είναι καρκινοπαθής. Αφαιρέθηκε το ένα της νεφρό με κακοήθη όγκο.   Κάθε μέρα που περνάει, χωρίς να δημιουργηθεί κάτι χειρότερο, λέμε πως έχουμε κερδίσει μια ημέρα. Εσείς όμως, φροντίζετε να την  ταλαιπωρείτε.  Τη μετακινήσατε με απόφαση που υπογράφει ο αντιδήμαρχος, από προϊσταμένη στο τμήμα προμηθειών, σε προϊσταμένη στο τμήμα κοιμητηρίων, του οποίου τα γραφεία στεγάζονται σήμερα μέσα στο αύλιο χώρο των κοιμητηρίων.  Η ίδια δέχτηκε αυτή τη θέση έχοντας τη διαβεβαίωση του αντιδημάρχου, ότι το γραφείο  του τμήματος αυτού, θα στεγάζεται στο οίκημα του Δημαρχείου.  Μέχρι σήμερα, εσείς κωλύετε την στέγαση του γραφείου εντός του Δημαρχείου.

Είμαι βεβαία, πως γνωρίζετε ότι δεν είναι κατάλληλη η θέση αυτή για την υγεία της, αλλά και για όποιον υπάλληλο Οι συνθήκες στο περιβάλλον εκείνο, υγρασία κλπ, δεν ενδείκνυται για ασθενείς. Να προσθέσουμε και την μεγάλη ψυχολογική πίεση που δέχεται από τις ιδιαίτερες συνθήκες του χώρου, κηδείες, κλάματα κλπ

Κι αν χειροτερέψει η υγεία της, Θέλω να πιστεύω πως θα αλλάξετε την κακότητα με τη λογική.

Το γραφείο του τμήματος κοιμητηρίων, μπορεί να στεγάζεται στο οίκημα του Δημαρχείου    Άλλωστε ο δημότης έχει πιο εύκολη την πρόσβαση στο δημαρχείο για να εξυπηρετείται.

Με τις ελπίδες μου ότι θα πρεσβεύσει η λογική και η κατανόηση που θα οδηγήσει σε μια δίκαιη λύση.

ΤΟΥΛΑ ΣΟΦΗ ΜΕΛΛΙΟΥ

 
παρατηρητης

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com