Δήμος Σερρών : Γιατί αποψιλώνεται και ξεραίνεται το γιασεμι της πλατείας Ηλία μου ????

17021998_10212491039614057_2985716031123072443_n.jpg

Το γιασεμί της Πλατείας μας, δεν πάει καλά! 

Αφού αποψιλώθηκε με τρόπο ερασιτεχνικό και καταστροφικό στη βάση του ώστε να ανοίξουν ολόκληρες «πόρτες», τώρα άρχισε ΚΑΙ να «χλωμιάζει» ΥΠΟΠΤΑ. (τις φωτό τις τράβηξα προχθες).

–Τα ΝΕΑ τώρα:

Αύριο Τετάρτη 1 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει στις 7.00μμ. Ανάμεσα στα θέματα είναι και το 32ο, με τίτλο: «Σχετικά με την απομάκρυνση ή μη αψίδας, έμπροσθεν του Δημαρχείου» και εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Ηλία Γκότση ( Ilias Gotsis).
Εύχομαι να ληφθούν αποφάσεις ωφέλιμες για την πόλη μας από συμπολίτευση και αντιπολίτευση.
Εμείς, θα είμαστε ΕΚΕΙ.
==================================
Υπενθυμιστικά:
–Πρωτοέγραψα στις 4/12/2016 οτι συμπολίτες καταστηματάρχες ζητούσαν εγγράφως από το Δήμο Σερρών να καταστραφεί η καλωπιστική αψίδα, θεωρώντας πως κρύβει τη θέα των βιτρινών και των τραπεζοκαθισμάτων τους (!!!) και επικαλούμενοι «παρανομία», λόγω «μη πολεοδομικής αδειοδότησης της κατασκευής».
https://www.facebook.com/ariadnip/posts/10211604516051522

–Προς τιμήν των κατοίκων της πόλης μας, σχεδόν αυτόματα ευαισθητοποιήθηκε η πλειοψηφία των Σερραίων εκφράζοντας με κάθε τρόπο την αντίθεσή της στην απομάκρυνση και καταστροφή της αψίδας και του γιασεμιού.

–… Όμως από την επομένη κιόλας μέρα, ξεκίνησαν και οι «αλλαγές» στο όμορφο φυτό!!… ξεπάστρεμα ριζών, κόψιμο και ξήρανσση ριζαίων κλάδων, αποψίλωση…

Αγνωστοι αυτοί που έκαναν τις «παρεμβάσεις»… Βλέπαμε όμως όλοι, τα αποτελέσματά τους! Νομίζω και ο Δήμος. ..αλλά, σιγή! :/

φωτο -κείμενο : Αριάδνη Παπαφωτίου 

Φωτογραφία της Ariadni Papafotiou.

Φωτογραφία της Ariadni Papafotiou.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com