Δήμος Σερρών : Κάτι γίνεται λάθος κ Χαρίτο

-λήψης-12.jpg

Συνεδρίασε την Τρίτη η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σερρών και στον απόηχο της συνεδρίασης είχαμε και πάλι καταγγελίες από την πλευρά των μελών της επιτροπής που προέρχονται από την αντιπολίτευση .

Η πρόσκληση για την συνεδρίαση εστάλη στις 10 Νοεμβρίου και περιελάμβανε 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη . Στην συνεδρίαση της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 4 μέρες μετά  ήρθαν προς συζήτηση εκτός των 11 θεμάτων και άλλα 14 εκτός ημερήσιας διάταξης  . Πράγμα που δείχνει οτι πιθανόν δεν γίνεται σωστή προετοιμασία των συνεδριάσεων γιατί πως γίνεται μέσα σε τρεις μέρες και μάλιστα οι δύο μέρες αργίες να προκύπτουν τόσα πολλά θέματα περισσότερα μάλιστα από όσα έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν ???
Επίσης σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν μέλη της επιτροπής για τα 14 θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης δεν υπήρχε και η ανάλογη ενημέρωση .
Αν στα παραπάνω προσθέσουμε οτι δύο φορές σύμφωνα με τις καταγγελίες άλλα συζητήθηκαν στην επιτροπή και άλλα αναρτήθηκαν στις επίσημες αποφάσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ δείχνει οτι κάτι δεν λειτουργεί σωστά .

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com