Δήμος Σερρών : Μήπως έχει δίκιο η παράταξη Φωτιάδη για τον διαμεσολαβητή ??

-λήψης-2-4.jpg

Στο  δημοτικό συμβούλιο Σερρών συζητήθηκε η πρόσληψη διαμεσολαβητή για το πρόγραμμα για την κοινωνική ένταξη και καταπολέµηση της φτώχειας των ΡΟΜΑ .

Στην απόφαση λοιπόν αναφέρεται οτι μπορεί να προσληφθεί και άτομο ΥΕ . Και λέμε μήπως έχει δίκιο η παράταξη Φωτιάδη που από την πρώτη στιγμή είχε κάνει λόγο για <<φωτογραφική >> πρόσληψη ???

Διαβάστε την απόφαση 

Εγκρίνει την πρόσληψη ∆ιαµεσολαβητή ενός (1) ατόµου, ειδικότητας ΠΕ, ΤΕ, ∆E, ΥΕ, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύµβασης µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράµµατος), στο παράρτηµα ΡΟΜΑ, για την υλοποίηση της πράξης µε τίτλο “Κέντρο Κοινότητας ∆ήµου Σερρών µε παράρτηµα ΡΟΜΑ” στο πλαίσιο του «Ε.Π. Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» (Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β “Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέµηση της φτώχειας – ΕΚΤ”, µε κριτήρια όπως αυτά ορίζονται από το Α.Σ.Ε.Π. 

Στην απόφαση αυτή µειοψήφισαν οι κ.κ.: – Στέφανος Φωτιάδης, Γάτσιος Αθανάσιος, ∆ρίγκα Χρυσούλα, Ηλιοπούλου Σταλακτή, Ιλανίδου-Βίλλιου ∆έσποινα, Χρυσανθίδης Βασίλειος

, οι οποίοι αφού επεσήµαναν ότι πάντα προτάσσουν την αξιοκρατία και ότι στην συγκεκριµένη περίπτωση θα χρειαζόµαστε ένα άτοµο που θα αναβαθµίσει και θα βοηθήσει την συγκεκριµένη κοινωνική οµάδα, πρότειναν, η προκήρυξη να είναι συγκεκριµένη και να συµπεριλαµβάνει τη γνώση της γλώσσας και της νοοτροπίας της και στην επιλογή του προσώπου, να µπει όρος, ελλείψει µιας εκπαιδευτικής βαθµίδας να περνάµε στην επόµενη, δηλαδή ελλείψει, ΠΕ-ΤΕ, ελλείψει ΤΕ-∆Ε και ούτω καθεξής, µε αξιολογική σειρά. 

– Μυστακίδης Παύλος, ο οποίος συµφώνησε µε την πρόταση της παράταξης του κ Στέφανου Φωτιάδη.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com