Δήμος Σερρών : Νέα καταγγελία Καστρινού για τα στρατόπεδα

-λήψης-3-5.jpg

Σε νέες αποκαλύψεις για το θέμα της παραχώρησης των στρατοπέδων στον δήμο Σερρών προχωρά το μέλος της Διάβασης Πεζών κ Θόδωρος Καστρινός . Ο οποίος αναφέρει ότι :

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Σερρών (Γραφείο Αντιπολίτευσης), πραγματοποιήθηκε  τακτική συνεδρίαση (σ.σ. της Οικονομικής Επιτροπής), προκειμένου να ληφθούν έγκαιρα οι αποφάσεις που αφορούν τα θέματα όπως αυτά φαίνονται παρακάτω, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων με θέματα:

«……………….

ΘΕΜΑ 13ο:

Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο Σερρών για την αγωγή του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΤΕΘΑ) κατ άρθρου 6 παρ. 2 του Ν 2664/1998 κατά του Δήμου, σχετικά με το αίτημα αναγνώρισης κυριότητας σε συγκεκριμένα γεωτεμάχια αλλά και διόρθωση δηλώσεων ενώπιον του Κτηματολογίου.»

Αλήθεια, αυτό το τελευταίο … «αλλά και διόρθωση δηλώσεων ενώπιον του Κτηματολογίου», τι ακριβώς εννοεί ο/η συντάκτης /ρια (;;;).

Λάθος έκφραση του/της συντάκτη/ριας, θέλω να πιστεύω …. Ή μήπως, όχι …..!

Υ. Γ. Ελπίζω, ότι ο Δήμαρχος Σερρών, αποδέχτηκε ήδη την πρόταση του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών για νομική συνδρομή στο θέμα της Αγωγής «ΤΕΘΑ κατά ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ», για το πρώην στρατόπεδο «ΕΜΜ. ΠΑΠΑ» και να έχουν ήδη συναντηθεί και οργανώσει την (και από νομικής πλευράς), υπεράσπιση των δημοτικών συμφερόντων.

Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν εσκεμμένη εγκληματική, για τα δημοτικά συμφέροντα, αμέλεια του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com