Δήμος Σερρών : Πανέτοιμος ο Στέφανος σχεδόν έτοιμος ο Αλέκος , ερωτηματικό Δημήτρης Θόδωρος

-Σερρών-φωτιαδης-2014-1.jpg

Έντονο προεκλογικό άρωμα θα έχει το 2018 με την μητέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών να είναι ο δημαρχιακός θώκος του Δήμου Σερρών .Η μάχη αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις εκλογικές διαδικασίες στην παράταξη του Πέτρου Αγγελίδη . 

Ο Στέφανος Φωτιάδης σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι στενοί του συνεργάτες είναι πανέτοιμος και μένουν λίγες μόνο προσθήκες .Ήδη όπως μαθαίνουμε το ψηφοδέλτιο του θα έχει σίγουρα δύο ή τρεις μεταγραφές από την παράταξη Αγγελίδη ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με άλλους 5-6 δημοτικούς σύμβουλους του Πέτρου Αγγελίδη οι οποίοι όμως θα πάρουν τις αποφάσεις τους μετά τις όποιες εξελίξεις στην δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων .

Ο Αλέκος Χρυσάφης είναι σχεδόν έτοιμος  ο αριθμός των υποψηφίων που έχουν πει το τελικό ΝΑΟΙ αγγίζει τους 100 ενώ υπάρχει και μια μεγάλη ομάδα προερχομένων από την παράταξη Αγγελίδη οι οποίοι είναι θετικοί προς το πρόσωπο του κ Χρυσάφη . Επίσης υπάρχουν και οι προσκείμενοι στον Θόδωρο Μηλίδη που θέλουν να υπάρξει ομαλή αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο του .

Ο Δημήτρης Πασχαλούδης έχει δημιουργήσει ένα πυρήνα υποστηρικτών έχει προσεγγίσει πολλούς  από τις παρατάξεις  Αγγελίδη , Φωτιάδη και Μηλίδη αλλά υπάρχει μέχρι στιγμής φλέρτ και όχι γάμος .

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Θόδωρος Μηλίδης ο οποίος παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις του οτι θα ξαναείναι υποψήφιος περιμένει με αγωνία την ανακοίνωση Χρυσάφη όπου θα δει ποιοι τον εγκατέλειψαν .Μάλιστα όπως μαθαίνω μέσα στον Δεκέμβριο μετά την ανακοίνωση του Αλέκου Χρυσάφη θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση των μελών του συνδυασμού του προκειμένου να μετρήσει δυνάμεις και να πάρει την τελική του απόφαση  

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top