Δήμος Σερρών : Παραχώρησαν το κλειστό γυμναστήριο στον Λευκώνα για να γίνει ιδιωτικό ΚΔΑΠ

d4f03039.jpg

Στην παραχώρηση του  του κλειστού Γυµναστηρίου του Γυµνασίου Λευκώνα στο σύλλογο «Αθλητική Ακαδηµία Λευκώνα» για την δηµιουργία Αθλητικού Κέντρου ∆ηµιουργικής Απασχόλησης (Κ∆ΑΠ). προχώρησε ο δήμος Σερρών . Η παραχώρηση γίνεται για το διάστημα  από τις 1/9/2017 έως και τις 31/7/2018. θα ισχύει τις καθηµερινές (∆ευτέρα – Παρασκευή, απογευµατινές ώρες) .

Αν δεν κάνουμε λάθος τα ΚΔΑΠ λειτουργούν από τις 4το απόγευμα εως τις 10 το βράδυ . Επομένως ποιες ώρες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν όποιες ομάδες το ζητήσουν ?????

Γιατί στην απόφαση αναφέρεται οτι << Η ανωτέρω παραχώρηση δε θα αποτελεί εµπόδιο σε αθλητικές οµάδες – αθλητικούς συλλόγους που χρησιµοποιούσαν, το κλειστό γυµναστήριο>>.

Επίσης αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν καθορίζεται ενοίκιο για την χρήση του χώρου αλλά στην απόφαση αναφέρεται οτι η Αθλητική Ακαδηµία Λευκώνα  θα αναλάβει την υποχρέωση, σε σύντομοµο χρονικό διάστημαµα, να εκδώσει το Πιστοποιητικό πυρασφάλειας, να επιδιορθώσει τις τουαλέτες και τα αποδυτήρια, να βελτιώσει τον συνολικό ηλεκτροφωτισµό, να βάψει εσωτερικά όλους τους χώρους που θα χρησιµοποιήσει και να επιδιορθώσει – στεγανοποιήσει όπου είναι απαραίτητο τη στέγη του γυµγυμναστηρίου..

ΥΓ Να σημειώσουμε οτι τα ΚΔΑΠ χρηματοδοτούνται από πρόγραμμα της ΕΕ .

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com