Δήμος Σερρών . Πλήρωναν ενοίκιο για κτίριο του Δήμου

d4f03039-2.jpg

Δείγμα της κατάστασης που επικρατούσε σε όλες τις βαθμίδες του δημοσίου είναι η παρακάτω πραγματική ιστορία που συνέβη με ακίνητο του Δήμου Σερρών .Κτίριο που ο δήμος Σερρών παραχώρησε σε πολιτιστικό σύλλογο των Σερρών  . Ο πολιτιστικός σύλλογος το νοίκιαζε αρχικά στην Νομαρχία και μετέπειτα στον δήμο Σερρών για νηπιαγωγείο 

 
Στις 21η ∆εκεµβρίου του έτους 2007 νοικιάστηκε στις Σέρρες ακίνητο στην διασταύρωση των οδών Ικονίου-Κυδωνιών από την Μικρασιατική Αδελφότητα Ν. Κιουπλιών Σερρών προκειμένου να χρησιμοποιηθεί  για την στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Σερρών .Το 2010   και σύµφωνα µε τον Ν. 3852/2010, πρόγραµµα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, περιήλθε στην αρµοδιότητα του ∆ήµου η λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών..
Και διαβάστε τώρα το καλύτερο τον  Νοέµβριο  του 2014 διαπίστωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες οτι το κτίριο και το ακίνητο είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Σερρών .Τι έγινε απλώς ο δήμος σταμάτησε να πληρώνει το ενοίκιο και η Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των καταβληθέντων µισθωµάτων από την 21η ∆εκεµβρίου του έτους 2007 έως και σήµερα 2014 εκ της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Κιουπλών Ν. Σερρών προς τον ∆ήµο Σερρών, ∆ΕΝ δύναται να γίνει σύµφωνα µε την υπ. αριθ. 398/ 29498 /2-7-2015 γνωµοδότηση της Νοµικού Συµβούλου του ∆ήµου Σερρών »
 
 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com