Δήμος Σερρών : Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο

DSCN2148.jpg

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Σερρών με το θέμα της  Έγκρισης πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας  να ξεχωρίζει .Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου  στις 14:30μμ 

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ 

-Σύσταση επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου: «Εργασίες οδοστρωσίας – ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή Σιγής πόλης Σερρών έτους 2016». 

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

-Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας εργατών νεκροταφείων, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών τμήματος κοιμητηρίων.              

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ.

-Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σερρών στο ενημερωτικό ταξίδι στη Γαλλία στο πλαίσιο εφαρμογής του αναθεωρημένου ΠΕΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας και της μετακίνησης εκτός έδρας του κ. Δημάρχου και του αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Παντελή Χράπα.

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ.

-Έγκριση της υπ’ αριθμ. 45/2018 απόφασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με θέμα: «Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2015». Εισηγητής: Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Τερζής Β.

-Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 936/2017 Α.Δ.Σ. με θέμα: «Έγκριση ετήσιου προγράμματος πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών δράσεων και εκδηλώσεων Δήμου Σερρών, για το έτος 2018».    

Εισηγητής: Ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος κ. Τερζής Β.    

-Έγκριση τροποποίησης σύμβασης προμήθειας γάλακτος με την εταιρεία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε.», με τον διακριτικό τίτλο «ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε.», σύμφωνα με την παρ. 1, εδ. γ, του άρθρου 132 του Ν. 4412/2016. 

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ. 

-Συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 79/2018 ΑΔΣ «Έγκριση υποβολής πρότασης του Δήμου Σερρών στην πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ με τίτλο «Δημιουργική επανάχρηση ακίνητης περιουσίας» και έγκριση ανάθεσης παροχής υπηρεσιών υποστήριξης για την υποβολή αυτής».  Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

-Έγκριση διενέργειας παροχής υπηρεσίας για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην περιοχή του Δήμου Σερρών και ορισμός επιτροπής παραλαβής αυτής. 

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ. 

-Αναμορφώσεις πιστώσεων εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικον. έτους 2018 από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.  Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ. 

-Έγκριση απαλλαγής μέρους οφειλής δαπάνης ταφής, της κ. Δήμου Βασιλείας. Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ.

-Έγκριση αυτοδίκαιης παραλαβής προμηθειών. Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Καδής Γ.  

-Έγκριση εκποίησης μαρμάρων εκταφών και συγκρότηση επιτροπών εκτίμησης και διενέργειας της δημοπρασίας των προς εκποίηση μαρμάρων των κοιμητηρίων. 

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ.

-Έγκριση εκπόνησης της χρηματοδοτούμενης από το «Πράσινο Ταμείο» μελέτης με τίτλο: «Σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας». Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η. 

-Έγκριση πολυετούς υποχρέωσης και έγκριση μελέτης του έργου: «Εργασίες οδοστρωσίας – ασφαλτοστρώσεις Δήμου Σερρών, έτους 2018». Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η. 

-Έγκριση χρονικής παράτασης της υπ’ αριθμ. 56419/29-12-2017 σύμβασης για την προμήθεια και τοποθέτηση αποτεφρωτικού κλιβάνου στο δημοτικό κυνοκομείο.

Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γρηγοριάδης Χ.   

-Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής των έργων:

α) Κατεδάφιση ρυμοτομούμενων κτισμάτων στις οδούς Προύσσης και Πτολεμαίων,

β) Συντήρηση και βελτίωση οριζόντιας και κάθετης σήμανσης  οδικού δικτύου έτους 2015   και γ) Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στην Τ.Κ. Κάτω Καμήλας. Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ  Γκότσης Η.  

-Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.  Εισηγητές: Οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χαρίτος Χ., Γρηγοριάδης Χ. 

-Έγκριση διαγραφής οφειλετών από βεβαιωτικούς καταλόγους. Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.   

-Έγκριση διαγραφής χρηματικού καταλόγου.  Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.   

-Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του κ. Δημάρχου για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο και του αντιδημάρχου κ. Χράπα για το μήνα Μάρτιο. Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ.

-Έγκριση καταβολής εξόδων κίνησης εκτός έδρας του κ. Δημάρχου, για το μήνα Δεκέμβριο 2017.    Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ.  

-Επέκταση – συμπλήρωση δικτύου Φ.Ο.Π. Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top