Δήμος Σιντικής Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί

paidikos-696x466.jpg

Προς ενημέρωση γονέων των νηπίων που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Σιντικης.

Ανακοίνωση των παιδικών σταθμών Σιντικής 

Με απόφαση της Τοπικής Αρχής οι Π.Σ. θα παραμένουν ανοιχτοί και θα δέχονται νήπια και βρέφη με οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο (χιόνι, παγωνιά, βροχή κλπ) και οι υπάλληλοι επιβάλετε να φροντίζουν με οποιοδήποτε τρόπο να παραβρίσκονται στις θέσεις τους παραβλέποντας το οτιδήποτε.

Οι γονείς ως εργαζόμενοι πρέπει να εξυπηρετούνται και να ικανοποιούνται (πολλοί έχουν παιδιά στο νηπιαγωγείο και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού αλλά εκεί δεν γεννάται μάλλον πρόβλημα).
Στους Π. Σ. Πετριτσίου, Κερκίνης, Ροδόπολης και Ποροιων την Δευτέρα, Τριτη δεν προσηλθε κανένα νήπιο και Τετάρτη έμειναν κλειστοί λόγο παγωνιάς!
Στο Χαροπο οι γονείς ενημερώθηκαν για το πάγωμα των σωληνώσεων και το ψύχος που επικρατουσε αλλα αρνήθηκαν την μετακίνηση των νηπίων σε άλλους παιδικούς!
Στον 1ο Σιδηροκάστρου την Τριτη προσήλθαν 2 νήπια τα οποία αποχώρησαν και την Τετάρτη έμεινε κλειστός.
Στον 2ο Σιδηροκάστρου την Δευτερα 2 νήπια και 2 βρέφη, την Τριτη 1 νήπιο,τα οποία αποχώρησαν.
Και την Τεταρτη που έμεινε κλειςτός (μετα απο ενημέρωση οτι οι θερμοκρασίες ειναι χαμηλές 11-12 βαθμούς λόγου προβλήματος στο λέβητα) 2 βρέφη, των οποίων οι γονείς αντέδρασαν έντονα!
Η επιδείνωση του καιρού ήταν ξαφνική και απρόβλεπτη δημιουργώντας πολλα προβλήματα σε όλη τη χώρα, λίγη σφαιρική κατανόηση απο ολους και ολα αντιμετωπίζονται!
Και μην ξεχνάτε οι Παιδαγωγοί και το λοιπό προσωπικό ειναι πάντοτε κοντά σας, σε οποιοδήποτε περίπτωση φροντίζουν οτι πολυτιμότερο έχετε: τα παιδια σας! ε………μην τους πυροβολείτε………..

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com