Δήμος Σιντικής : Δια ..χειρός Μαρίας η υδροδότηση Νέου Πετριτσίου

-λήψης-4-1.jpg

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά, δήλωσε σήμερα, Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018, στην Γραφίδα Σιντικής ότι εγκρίθηκε το κονδύλι των 250.000 ευρώ, για θέματα ύδρευσης στο Δ.Δ. Νέου Πετριτσίου του Δήμου Σιντικής του Νομού Σερρών.


Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί η Υφυπουργός δήλωσε ότι θα συνεχίσει, ως έχει καθήκον, να βοηθά τον Νομό Σερρών στον οποίο εκλέγεται βουλευτής, όπως και τις Περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης, τις οποίες υπηρετεί από την επίσημη κυβερνητική της θέση.

Παρέμβαση της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια – Τσαρούχα για θέματα ύδρευσης στο Δ.Δ. Νέου Πετριτσίου του Δήμου Σιντικής Νομού Σερρών

Παρέμβαση της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια – Τσαρούχα για θέματα ύδρευσης στο Δ.Δ. Νέου Πετριτσίου του Δήμου Σιντικής Νομού Σερρών

Παρέμβαση της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια – Τσαρούχα για θέματα ύδρευσης στο Δ.Δ. Νέου Πετριτσίου του Δήμου Σιντικής Νομού Σερρών https://grafida-sintikis.blogspot.com/2018/08/blog-post_70.htmlΗ Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε σήμερα, Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018, στην Γραφίδα Σιντικής ότι εγκρίθηκε το κονδύλι των 250.000 ευρώ, για θέματα ύδρευσης στο Δ.Δ. Νέου Πετριτσίου του Δήμου Σιντικής του Νομού Σερρών.Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί η Υφυπουργός δήλωσε ότι θα συνεχίσει, ως έχει καθήκον, να βοηθά τον Νομό Σερρών στον οποίο εκλέγεται βουλευτής, όπως και τις Περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης, τις οποίες υπηρετεί από την επίσημη κυβερνητική της θέση.

Публикувахте от Xristos Katsaros в Сряда, 8 август 2018 г.

 

 

grafida-sintikis.blogspot.com

 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top