Δήμος Σιντικής : Περιοχή Οδηγήτριας – Παραποτάμου ….Ο Αραμπάς του 21ου αιώνα ( φώτο -βίντεο )

DSC01905.jpg

Το 2017  οι εικόνες στην περιοχή Οδηγήτριας – Παραποτάμου Σιντικής ντροπιάζουν την περιοχή και μας θυμίζουν άλλες εποχές, οπού ο κόσμος χρησιμοποιούσε τον Αραμπά και τα Μουλάρια.

Αντίθετα σήμερα που η τεχνολογία έχει προχωρήσει ( με αεροπλάνα και βαπόρια … με αυτοκίνητα και πυραύλους ) χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο και στην χειρότερη περίπτωση την συντήρηση των δρόμων των γεφυρών και των άλλων οδικών αξόνων.

Όταν μένουμε στο έλεος μιας θεομηνίας τότε οι τοπικοί άρχοντες είναι ποιο εκτεθειμένοι στα μάτια του κόσμου και στην ουσία «ο βασιλιάς είναι γυμνός» η ποιότητα ζωής ενός τόπου εξαρτάται τόσο από την συλλογική συνείδηση όσο και από την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων από της υπηρεσίες της περιοχής μας.

Η απαράδεκτη κατάσταση της χαλασμένης γέφυρας στην περιοχή Οδηγήτριας – Παραπόταμος και μάλιστα για 5 ολόκληρους μήνες παραπέμπει σε εικόνες μιας τριτοκοσμικής διαχείρισης των προβλημάτων και ας σημειωθεί ότι σε λίγο καιρό θα έρθει η στιγμή να ζητήσουν και πάλι την ψήφο μας για να μας εκπροσωπήσουν στα δημοτικά έδρανα.

Η ευθύνη ανήκει σε όλους όσους βρίσκονται στα συλλογικά όργανα του δήμου και ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν την ευθύνη για την αποκατάσταση των ζημιών, ας μας πούνε οι υπεύθυνοι σε ποιον θα χρεωθεί το οποιοδήποτε ατύχημα και σε ποιον θα αποδοθεί η ευθύνη για την οποιαδήποτε απώλεια ανθρωπινής ζωής;

Εγκαταλειμμένος ο δρόμος Οδηγήτρια – Παραπόταμος!!!

Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)

Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής

 

 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top