Δήμος Σιντικής : Σκληρή απάντηση Δεμερτζή

thumb_hwjn20130618.jpg
Την οργή του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σιντικής κ Νίκου Δεμερτζή προκάλεσε το δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του Δήμου το οποίο αναφέρεται στην μη παρουσία του στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου στις 29 Δεκεμβρίου . Με μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωση ο κ Δεμερτζής κάνει λόγο για κατάπτυστο κείμενο το οποίο όπως σημειώνει <<τρίβει στα μπούτρα του εμπνευστή του >>
 
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΔΕΜΕΡΤΖΗ 

Σε απάντηση του από 3-1-2018 δελτίου τύπου, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σιντικής, ξεκαθαρίζω ότι και για μένα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ και όσο για τα υπονοούμενα των δήθεν «σε απάντηση πλήθους ερωτήσεων», τα επιστρέφω και τα τρίβω στα μούτρα του εμπνευστή αυτού του κατάπτυστου κειμένου.

Κάποιοι πρέπει επί τέλους να ασχοληθούν με τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του Δήμου Σιντικής.

Υ.Γ. Θεωρώ περιττό να σας υπενθυμίσω ότι η δεοντολογία επιβάλλει η παρούσα απάντησή μου να δημοσιευθεί στον ίδιο ιστότοπο που δημοσιεύθηκε και το δελτίο τύπου.

Σιδηρόκαστρο 4-1-2018

ΝΙΚΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ

Το δελτίο τύπου στον ιστότοπο του Δήμου Σιντικής

Εκ μέρους του Γραφείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιντικής και σε απάντηση πλήθους ερωτήσεων, σας κάνουμε γνωστό ότι ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Νικόλαος Δεμερτζής, δε παραβρέθηκε στο Ψήφισμα «Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα» του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής, στις 29 Δεκεμβρίου 2017.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top