Δήμος Σιντικής : Συνάντηση εργασίας με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς.

IMG_1692-768x576.jpg

Την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, ολοκληρώθηκε η δεύτερη συνάντηση μεταξύ του Δήμου Σιντικής και εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, στο πρώην δημαρχείο Πετριτσίου. Με πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου Τουρισμού, Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής Πολίτη, κ. Άνθιμου Γεωργιάδη και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του νομικού προσώπου του Δήμου Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ., κ. Αριστείδη Παπαδόπουλο, έγινε κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους και φορείς του τόπου, να βρεθούν σε συνάντηση εργασίας για δεύτερη φορά.

Στο λόγο του ο Αντιδήμαρχος, έκανε γνωστή τη βούληση του δήμου, η οποία είναι η δημιουργία ενός πολιτιστικού ημερολογίου (καλεντάρι), το οποίο θα προσφέρει πληροφορίες για τις εκδηλώσεις των συλλόγων αλλά και του δήμου σε ετήσια βάση προωθώντας με τον τρόπο αυτό την πολιτιστική εξωστρέφεια, μέσω του προγραμματισμού και συντονισμού των δράσεων, και ζήτησε από τους εκπροσώπους των φορέων να αποστείλουν πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από τα πολιτιστικά τους δρώμενα  .

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ., ο οποίος τόνισε ότι, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της πολιτιστικού πλούτου του τόπου μας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γόνιμη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ των φορέων με την υποστήριξη του δήμου.

Στον επίλογο της συνάντησης τέθηκαν ερωτήματα από τους εκπροσώπους και ακολούθησε δημιουργικός διάλογος σχετικά με τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι σύλλογοι. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Ροδόπολη ενώ η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.      

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com