Δήμος Σιντικής : Συνεχίζεται η μάχη των Οχυρών ανάμεσα σε Σαββίδη και Τσαρτσίδη

-Τσαρτσίδης.jpg

Ολοκληρώθηκαν  με μεγάλη επιτυχία αλλά και συμμετοχή κόσμου οι εκδηλώσεις για την αναβίωση της μάχης των οχυρών .όμως η διαμάχη μεταξύ του κ Τσαρτσίδη και του Παναγιώτη Σαββίδη συνεχίζεται . Αφού ο δημοσιογράφος επανέρχεται κάνοντας λόγο για απειλές που δέχθηκε

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Σαββίδης

Την ώρα που δράττουμε τις «δάφνες» της επιτυχίας, όλοι όσοι εργαστήκαμε για το άριστο αποτέλεσμα της Κυριακής, θα ήθελα να αναφερθώ -για τελευταία φορά- στο θέμα που προέκυψε με τη συμμετοχή της «αναβιωτικής» ομάδας (?) του Σπύρου Τσαρτσίδη στην εκδήλωση. Το κάνω αυτό, γιατί η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από συνεργάτες του που έφτασαν στο σημείο να με εξυβρίσουν, να με χαρακτηρίσουν «γιαλαντζί Αθηναίο» ακόμη και να με απειλήσουν (» κάπου πρέπει κυριε να το σταματήσεις γιατί κάποια στιγμή θα σε σταματήσω εγώ να τελειώνουμε»). Η συγκεκριμένη ομάδα δεν έλαβε μέρος στην εκδήλωση λοιπόν, γιατί : 

 

1ον) Ο επικεφαλής της αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους διοργανωτές.
2ον) Επιχειρήθηκε να επιβληθεί «ατζέντα» συμμετοχής στην εκδήλωση διαφορετικής από τις πάγιες θέσεις των διοργανωτών.
3ον) Επειδή -παρά τις προσωπικές προειδοποιήσεις- δεν έγινε καμία προσπάθεια να εξαλειφθούν γραφικότητες τύπου «Δουράτσου» απο τα Lidl, μεταποιημένων βουλγαρικών στολών κλπ.
Αν λοιπόν δήμος Σιντικής, ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ, Στενωπός κ.α. επέτρεπαν την ομάδα Τσαρτσίδη να λάμβανε μέρος, σήμερα οι περισσότεροι εκτός Σιντικής δεν θα ασχολούνταν με την πρωτόγνωρη επιτυχία της εκδήλωσης αλλά με τις γραφικότητες που θα την επισκίαζαν.
Εξήγησα πολλές φορές στον κ.Τσαρσίδη πως δεν μπορεί να πάει «ακάλεστος» σε ξένο γάμο και πως θα πρέπει να υπάρχει διάθεση συνεργασίας και όχι επιβολής μιας ατζέντας μπερδεύοντας δήμο, Σιντική ΔΑΕ, Στενωπό και στρατό. Υπάρχουν όροι και κανόνες που άπαντες πρέπει να τηρήσουμε για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Η στάση δήμου, Σιντική ΔΑΕ, Στενωπού κ.α., των διοργανωτών ουσιαστικά, δικαιώθηκε απόλυτα. Ωστόσο ορισμένοι συνεχίζουν. Το Μουσείο Τσαρτσίδη, που τελικά δεν συμμετείχε ούτε αυτό στην εκδήλωση το Σαββατοκύριακο προφανώς ως «αντίποινα», διαθέτει μια σημαντική, αξιόλογη συλλογή, που δεν έχει ανάγκη απο γραφικότητες τύπου «Δουράτσου», Ελλήνων στρατιωτών με βουλγαρικές στολές κλπ.
Θα έπρεπε να είναι σημείο αναφοράς στην περιοχή μας, αλλά νομίζω πως τέτοιου είδους συμπεριφορές μόνο κακό στη φήμη του κάνουν.
Δεν θα ξαναεπανέλθω δημόσια στο θέμα και ζητώ απο αυτούς που δεν συνεισέφεραν το παραμικρό στην εκδήλωση να την ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ επιτέλους.

 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top