Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων : Η ενότητα θα δώσει την νίκη στην μετα Αγγελίδη εποχή

_Πρωτοβουλία_Σερραίων_16_7499.jpg

Νέα συνάντηση είχαν τις προηγούμενες ημέρες τα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων με αντικείμενο της συνάντησης τι άλλο ?? την εύρεση του διάδοχου του Πέτρου Αγγελίδη . Ως γνωστόν οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου επικεφαλής έχουν τοποθετηθεί χρονικά στα τέλη του ερχόμενου Γενάρη  , όμως οι συχνές συναντήσεις έχουν ως στόχο να διατηρηθεί η ενότητα της δημοτικής παράταξης .Αφού όπως τονίστηκε από πολλούς που πήραν το λόγο είναι οτι   άσχετα από το προσωπο που θα ηγηθεί  αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις διατηρεί και πάλι το προβάδισμα της νίκης για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές .

Γιατί ατή τη στιγμή διαθέτει 25 εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους και περισσότερους από  τους μισούς  προέδρους και τοπικούς συμβούλους των 24 τοπικών και δημοτικών διαμερισμάτων .Μιλάμε δηλαδή για έναν αριθμό περίπου 100 ατόμων . 

ΥΓ :Με βάση την λογική των αριθμών θα συμφωνήσουμε οτι πράγματι διαθέτει προβάδισμα .Δν ξέρουμε όμως τι γίνεται με τις προσωπικές φιλοδοξίες και κατά πόσο αυτές θα <<υποκύψουν >> στο γενικό συμφέρον της παράταξης 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top