ΔΗΠΕΘΕ Σερρών .Πως εννοείτε την φιλανθρωπική εκδήλωση κ Μπιτζίδου ???

mpitzidou.jpg

Υπεραμύνθηκε της απόφασης του ΔΗΠΕΘΕ να προχωρήσει στην διοργάνωση φιλανθρωπικής εκδήλωσης για το κοινωνικό παντοπωλείο η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης κ Μπιτζίδου .Μάλιστα απαντώντας στον δημοτικό σύμβουλο της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ κ Γιαννακίδη τόνισε οτι καλώς καταβλήθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ στον καλλιτέχνη διότι σε διαφορετική περίπτωση ίσως το κόστος να ήταν μεγαλύτερο αφού το ΔΗΠΕΘΕ έπρεπε να προχωρήσει στην πρόσληψη καλλιτεχνών για την παράσταση. 

Εμείς θα αναφέρουμε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο πρώτος διδάξας στην Ελλάδα ο SKAI .Oι συντελεστές των παραστάσεων στις οποίες γίνεται συγκέντρωση τροφίμων προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους .

Γιατί άραγε το ΔΗΠΕΘΕ δεν διοργάνωσε την εκδήλωση στα πλαίσια των θεατρικών παραστάσεων του ΔΗΠΕΘΕ όταν οι ηθοποιοί είχαν προσληφθεί .

Γιατί δεν ζήτησε από το μουσικό σχολείο το οποίο έδωσε και δίνει μουσικές παραστάσεις να δώσει μια παράσταση για αυτό τον σκοπό.


Στην πόλη και τον Ν Σερρών υπάρχουν πολλές ερασιτεχνικές  θεατρικές ομάδες γιατί δεν ζητήθηκε η προσφορά αυτών 

Και τέλος είθισται να ανακοινώνεται και η ποσότητα των τροφίμων που συγκεντρώθηκε σε τέτοιες εκδηλώσεις .Μήπως πρέπει να ενημερώσει το ΔΗΠΕΘΕ για την ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκαν


Αυτά είναι τα ερωτήματα που έχουμε και περιμένουμε μια απάντηση από την κ Μπιτζίδου 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com