ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Τετάρτη 3 Μαίου βράβευση της καλύτερης μαθητικής παράστασης

fe688da8.jpg

Τα «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Εγνατίας Οδού» σε συνεργασία με όλες τις Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις Περιφερειακών Ενοτήτων Ηπείρου Μακεδονίας και Θράκης, προκήρυξαν μια σειρά από πολιτιστικές δράσεις για το σχολικό έτος 2017 που θα ολοκληρωθούν και θα παρουσιαστούν έως τις αρχές Μαΐου 2017.

Κάθε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. οργανώνει εβδομάδα «Θεατρικής Άνοιξης Εφήβων». (Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου στην έδρα του στο θέατρο Αστέρια). Κάθε θεατρική ομάδα παρουσιάζει το έργο, που έχει ετοιμάσει (από το παγκόσμιο, κλασικό και σύγχρονο δραματολόγιο) στις θεατρικές αίθουσες των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Η Κριτική Επιτροπή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών που αποτελείται από τους Μιχάλη Κοβανίδη (ηθοποιό) , Μαρία Μεντίζη(θεατρολόγο), Θεοδώρα Νάκου (θεατρολόγο) και Βασιλική Δαλίσκα (ηθοποιό), βραβεύει την καλύτερη παράσταση στην έδρα του κάθε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και οι καλύτερες έξι παραστάσεις από τα έξι ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ θα συμμετάσχουν στην εβδομάδα «Θεατρική Άνοιξη  Εφήβων» του Δικτύου, που θα φιλοξενηθεί στην Θεατρική Σκηνή της Μονής Λαζαριστών του ΚΘΒΕ στις 4 Μαΐου 2017 ως επιστέγασμα και κλείσιμο της θεατρικής δράσης .

Η βράβευση της καλύτερης μαθητικής παράστασης όπως και οι ειδικές  τιμητικές διακρίσεις  που θα δοθούν  σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών  που συμμετείχαν στην «Θεατρική Άνοιξη»,έχει προγραμματιστεί για
την Τετάρτη 3 Μαΐου στις 2.00 μ.μ. στην Μικρή Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» .

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top