Διαλύεται το ΔΣ του Εμπορικού συλλόγου Σερρών

-λήψης-13.jpg

Συνεχίζεται η εσωστρέφεια των μελών του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών . Σε σημείο που αναρωτιόμαστε όταν 9 άνθρωποι δεν μπορούν να λύσουν τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ τους πως μπορούν άραγε να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων των εμπόρων .

Η πλευρά Μπαλίτη μετά την παραίτηση των τεσσάρων αντί να ασχοληθεί με την ουσία και να προσπαθήσει να εξομαλύνει την κατάσταση καλώντας τους τέσσερις παραιτηθέντος συμβούλους σε μια εφ όλης συζήτηση . Χρησιμοποιώντας το γράμμα του καταστατικού και θεωρώντας τις παραιτήσεις άκυρες συγκαλεί νέα συνεδρίαση του ΔΣ .
Μάλιστα έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης όπου εξηγεί και όλα τα άρθρα του καταστατικού. Αποφευγοντάς να δει κατάματα την αλήθεια που είναι οτι έμειναν 5 άτομα στο Δ.Σ

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 21:30, προσκλήθηκαν τα μέλη του ΔΣ του   Εμπορικού   Συλλόγου Ν. Σερρών με αρ.  Πρωτοκόλλου 3955/17-10-2016 σε τακτική συνεδρίαση. Ενώ   ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση, τρία μέλη του  Δ.Σ.,  οι   κκ   Παρασχάκης Γεώργιος,  Αραβίδου Ελισάβετ, και Βλάχου Κων/να, κατέθεσαν υπογεγραμμένο – και   από   το   4ο  μέλος   της   Διοίκησης την κα Λουτράδη Μαρίνα, η οποία απουσίαζε από το ΔΣ – έγγραφο διαμαρτυρίας όπου στο τέλος του εγγράφου δήλωσαν   την   παραίτησή   τους.

Το   ΔΣ   διεκόπη     αφού   δεν   υπήρχε   η απαιτούμενη απαρτία. Με γνώμονα ότι τα προβλήματα αυτά αφορούν το ΔΣ και ότι η ομαδική παραίτηση δεν ισχύει, καλούμε τα μέλη που αποχώρησαν να επανέλθουν και να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις κάτω από έναν εποικοδομητικό και ειλικρινή διάλογο. Καλούμε λοιπόν τα τέσσερα αποχωρήσαντα μέλη του ΔΣ- Λουτράδη Μαρίνα,   Παρασχάκη   Γεώργιο,   Αραβίδου   Ελισάβετ   και   Βλάχου   Κων/να-   να συμμετέχουν,   στην   συνεδρίαση   που   θα   πραγματοποιηθεί,   την   Τρίτη   18 Οκτωβρίου   και   ώρα   21:30, ώστε   να   συζητηθούν   και   να   ληφθούν αποφάσεις για τα θέματα που προσκλήθηκαν στο ΔΣ της Πέμπτης 13/10 και εκκρεμούν.

Να επισημάνουμε το γεγονός ότι δεν ισχύει η ομαδική παραίτηση αλλά μόνο η ατομική.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com