Εγκαινιάστηκε ο σταθμός Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σερρών

4ff5c63f.jpg

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σερρών, στην οδό Αππαμείας, κοντά στη διασταύρωση Νιγρίτας,  της περιφερειακής οδού των Σερρών.

 Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλίας Παπαγεωργίου, Η Υφυπουργός Εσωτερικών ΜΑ-ΘΡΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, οΑντιπεριφερειάρχης Ιωαν. Μωυσιάδης και ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, και ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρλιτης κ. Θεολόγος. Ως γνωστό ο σταθμός  του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σερρών είναι ένα μοναδικό έργο που υλοποιήθηκε με χρήματα των μετόχων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σερρών. Το συνολικό κόστος του έργου ανήλθε περίπου στα 2 εκατ. ευρώ το οποίο καλύφτηκε  από ίδια κεφάλαια του ΚΤΕΛ. Τα σημερινά εγκαίνια τέλεσε ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ Θεολόγος και παρέστησαν η Υφυπουργός Εσωτερικών ΜΑ-ΘΡΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, οι βουλευτές Φ. Αραμπατζή, Μιχ. Τζελέπης, Αν. Μεγαλομύστακας, ο αντιπεριφερειάρχης Ι.Μωυσιάδης, οι δήμαρχοι Σερρών Π. Αγγελίδης και Εμ. Παπά Δ. Νότας, ο αντιδήμαρχος Σερρών Παν. Γρηγοριάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αθ. Μασλαρινός και Αθ. Μπαζδάνης, ενώ χαιρετισμούς απέστειλαν η Υφυπουργός Υποδομών και Δικτύων Μαρ. Χρυσοβελώνη και ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής.

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωπος του Υπουργείου Υποδομών και δικτύων, ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ της Ομοσπονδίας Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ελλάδας, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό.

Παραβρέθηκαν επίσης  οι Διοικήσεις του Αστικού ΚΤΕΑΛ Σερρών, των Μεταφορέων Σερρών και του Σωματείου Ταξί, μέτοχοι και εργαζόμενοι του Υπεραστικού ΚΤΕλ  και πολύς κόσμος.

 

http://www.serrestv.gr/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com