Εθνικό προσκλητήριο ενότητας στις πατριωτικές δυνάμεις από Καρατζαφέρη

saloniki-karatzaferis.png
Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή του Γ. Καρατζαφέρη στα πολιτικά πράγματα, ο ΛΑΟΣ ξεκινά την νέα του πορεία από τη συμπρωτεύουσα. Ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ο Τάκης Μπαλτάκος, πολιτευτές του κόμματος και πλήθος κόσμου έχουν συγκεντρωθεί στο Βελλίδειο

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Από τα βέλη του δεν γλίτωσε και ο υπουργός Μεταναστευτικής πολίτικης Γιάννης Μουζάλας.
Λάβρος κατά του Γιάννη Μουζάλα εμφανίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Βελλίδειο. Χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο τύπο» τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, σημειώνοντας ότι είναι «αδιανόητο» ένας υπουργός να αποκαλεί «Μακεδονία» τα ΣΚΟΠΙΑ. Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ.Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία, καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτε μόνη της, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας και των Βρυξελλών.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απηύθυνε επίσης προσκλητήριο ενότητας «σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου», ενώ κατηγόρησε όλο το πολιτικό προσωπικό ότι είναι «κατώτερο των περιστάσεων».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου και ο Τάκης Μπαλτάκος. Παρών ήταν ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο έκανε προσωπική αναφορά ο κ. Καρατζαφέρης και του ζήτησε να συνεχίσει να λέει αλήθειες.ώρα 12:41 Όρθιοι με παρατεταμένα χειροκροτήματα οι Θεσσαλονικείς υποδέχτηκαν τον Γιώργο Καρατζαφέρη!
Στις πρώτες θέσεις στο Βελλιδειο,

  • ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος
  • ο Παναγιώτης Ψωμιαδης,
  • ο πρώην γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης Σαμαρά Τάκης Μπαλτακος,
  •  η πρώην Βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλιδου,
  • ο Αντώνης Μυλωνάκης

ωρα 12:32O σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης  κ.κ. Άνθιμος ευλογεί την πίτα του ΛΑ.Ο.Σ.Με τον Γιώργο Καρατζαφέρη τον συνδέουν παλαιοί κοινοί αγώνες
 
 


ωρα 12:12 Είσοδος Γιώργου Καρατζαφερη στο Βελλιδειο. Ο κόσμος τον υποδέχτηκε με συνθήματα και χειροκροτήματα

ώρα 11:45! Όλοι περιμένουν τον Γιώργο Καρατζαφέρη

ώρα 11:35!  Oι πρώτοι φίλοι και οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ έπιασαν τις πρώτες θέσεις κοντά στην εξέδρα

 
 
 
 
 
 
 

ώρα 11:30!  Ο κόσμος καταφτάνει στο Βελλίδειο


 

ώρα 11:13! O παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του αρτ ομιλεί με φίλους και οπαδούς του Γιώργου Καρατζαφέρη
 
http://www.alpha1news.gr/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top