Εκλογές Επιμελητηρίου : Τα ¨¨αδύνατα ¨¨ σημεία των δύο μονομάχων

vcelection4_20171126033919550-1-1-1.jpg

Οι εκλογές τελείωσαν και στα επιτελεία των δύο μονομάχων υπάρχει μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος .Μάλιστα η κατάτμηση του εκλογικού σώματος σε τρία μέρη ( εμπορικό , υπηρεσιών και μεταποίηση ) κάνει πιο εύκολη την εξαγωγή συμπερασμάτων .

Στο στρατόπεδο Μέγκλα υπάρχει  ικανοποίηση για το συνολικό  τελικό αποτέλεσμα  αφού σε σχέση με το 2011 υπήρξε άνοδος των ποσοστών περίπου 8%  ( έχοντας μάλιστα και την φθορά της διοίκησης των έξι χρόνων ) .

Στην αποτίμηση όμως ανά τμήμα υπάρχει μια δυσαρέσκεια για τα αποτελέσματα στο τμήμα μεταποίησης αφού υπήρχαν προσδοκίες για πολύ καλύτερα ποσοστά ενώ μέχρι και το άνοιγμα της κάλπης κάποιοι στο στρατόπεδο Μέγκλα θεωρούσαν οτι ήταν το δυνατό χαρτί του συνδυασμού .Από την άλλη υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στο εμπορικό τμήμα .Ενω στο τμήμα των υπηρεσιών το αποτέλεσμα ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις .

Στο στρατόπεδο των Επιμελείς πέρα από την γενική απογοήτευση για το αποτέλεσμα στις επιμέρους αναλύσεις .

Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα στο τμήμα υπηρεσιών αφού θεωρούνταν το δυνατό όπλο της παράταξης . Μάλιστα όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από το εμπορικό τμήμα κάποιοι αισιόδοξοι έσπευσαν να προδικάσουν νίκη της παράταξης Καλαιτζίδη αφού η εκτίμηση που υπήρχε πριν το άνοιγμα της κάλπης  έκανε λόγο για ποσοστά 65% με 35% υπερ των ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ .

Επιπλέον στην παράταξη των ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ δεν έμειναν ικανοποιημένοι  και με τους σταυρούς που συγκέντρωσαν κάποιοι εκ των υποψηφίων οι οποίοι θεωρούνταν τα δυνατά χαρτιά .

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top