Εν αμφιβόλω η προοπτική ακόμη και η προσωρινή λειτουργία της βιομηχανίας

12734011_10205954167228921_8746463423631975998_n.jpg

Σταθερά και συστηματικά εξυφάνθηκε το σχέδιο οριστικής κατάργησης του εργοστασίου Ζάχαρης στις Σέρρες, αλλά και της απονεύρωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Πρώτα η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προέβη στο λουκέτο του Eργοστασίου, και σήμερα η ψευδο-αριστερή Κυβέρνηση Τσίπρα, ρίχνει την οριστική ταφόπλακα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους εργαζόμενους αλλά και για τους παραγωγούς».

Τα παραπάνω δήλωσε χθές το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ κ. Πασχάλης Τόσιος μετά από ενδελεχή ενημέρωση του, η οποία ακολούθησε της ανακοίνωσης του «Σχεδίου Βιωσιμότητας», της εταιρείας από τη σημερινή Κυβέρνηση.

Πρόκειται, είπε, για αήθη και πρωτοφανή ενέργεια  η οποία θέτει σε κίνδυνο το μέλλον των εργαζομένων. Όλο αυτό το διάστημα με παλινωδίες και προφάσεις προσπάθησαν να κρύψουν την προοπτική της σημερινής έκβασης, διαχειριζόμενοι την ενίσχυση 30 εκ ευρώ, χωρίς σχέδιο, το οποίο θα έδινε λύση στα τεράστια ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία.

«Η χθεσινή εξαγγελία της Κυβέρνησης ουσιαστικά θέτει εν αμφιβόλω την προοπτική έστω και της προσωρινής λειτουργίας της βιομηχανίας, ενώ  αφήνει ένα τεράστιο ερωτηματικό για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης όσον αφορά  την  τεράστια εκκρεμότητα  απέναντι στους τευτλοπαραγωγούς»υπογραμμίζει με σχετικό δελτίο τύπου το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ-Γ.Παπανδρέου.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top