Επίσκεψη στις Σέρρες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου

ieronymos.jpg

Τριήμερη επίσκεψη στην περιοχή των Σερρών θα πραγματοποιήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ στις 7 και 9 Μαΐου.Το πρόγραμμα της επίσκεψης του έχει ως εξής:
Σάββατο 7 Μαΐου

12μ. Υποδοχή της Α.Θ. Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄ εις την Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σερρών.

Δοξολογία.

7μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός εις τον εορτάζοντα ιερό ναό του Αγίου Νικήτα του Νέου Σερρών, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄.

Κυριακή 8 Μαΐου

7-11π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιεπισκοπική Θεία Λειτουργία εις τον εορτάζοντα ιερό ναό του Αγίου Νικήτα του Νέου Σερρών, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄.

12μ. Υποβολή σεβασμάτων υπό των μοναστικών αδελφοτήτων, πνευματικών, πολιτιστικών συλλόγων και λοιπών φορέων της πόλεως και του νομού εις το Επισκοπείο Σερρών.

8μ.μ. Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης προς τιμήν του Μακαριωτάτου   Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος εις την αίθουσα «Αστέρια» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Δευτέρα 9 Μαΐου

9.30π.μ. Επίσκεψη της Α.Θ. Μακαριότητας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄ εις το Γ΄ Γυμνάσιο Σερρών

12μ. Άφιξη και υποδοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄ εις την Ο.Χ.Α. «Λυδία η Φιλιππησία». Δοξολογία

Πηγή: eproodos.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com