Επιμελητήριο Σερρών : Σύσκεψη για το φυσικό αέριο

16807383_1244984812246176_1038792242827385911_n.jpg

Ο Προεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Μέγκλας τόνισε: «Έχουμε μείνει πίσω ως προς το φυσικό αέριο. Προς όφελος και των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και της οικονομίας του Νομού πρέπει να επεκταθεί και να δοθεί σε χρήση το φυσικό αέριο άμεσα όπου είναι εύκολο και προσεχώς όπου είναι δύσκολο, αφού γίνουν οι ανάλογες επενδύσεις, για όλο το Νομό Σερρών. Είναι βασικός παράγων για την αύξηση του ΑΕΠ του Νομού».

Η σπουδαιότητα του φυσικού αερίου στην ανάπτυξη της οικονομίας του Νομού, στα οφέλη για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις με τη μείωση του λειτουργικού κόστους ήταν κοινή διαπίστωση των παρευρισκομένων στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου:
– Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ο Σύμβουλός της, κος Γεώργιος Μπαρμπουτίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μωυσιάδης, οι Βουλευτές κα Αφροδίτη Σταμπουλή, κα Φωτεινή Αραμπατζή και κος Μιχαήλ Τζελέπης και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Αν. Μεγαλομύστακα, κος Βασίλης Αγγελίδης, η Δήμαρχος Βισαλτίας, κα Αγνή Δουβίτσα, ο Αντιδήμαρχος Σερρών, κος Ηλίας Γκότσης και η Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος του Δ. Σερρών, Περιβαλλοντολόγος, κα Μαρία Τερμεντζίδου, ο Αντιδήμαρχος Ηράκλειας κος Ευστάθιος Πασχαλιάς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Μασλαρινός και Αθανάσιος Μπασδάνης.
Τη σημασία του φυσικού αερίου στις επιχειρήσεις επιβεβαίωσαν με τη συμμετοχή τους οι επιχειρηματίες, κος Παναγιώτης Τσινάβος, από την ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΒΕΕ, ο κ. Αθανάσιος Τερζίδης, από τη ΜΑΒΙΛ Α.Ε., ο κ. Μιχαήλ Κετσίογλου, ο κ. Κώστας Παπαπαπαναγιώτου από τη FLOS ABEE και Πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και από τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κος Δημήτρης Γιαννάκης και ο Οικονομικός Επόπτης κος Θωμάς Τενεκετζής.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com