ΕΠΣ Σερρών . Γκιρτζίκη ή Γραμμένο ???

933e0fde1db7a7c70b77be6bc132b6ab_XL-400x225-400x225.jpg
Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών, Στέφανος Καρυπίδης και Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με αφορμή δήλωση του προέδρου της Ένωσης, Χρ. Χριστοφορίδη, ο οποίος υποστήριξε ότι «Δεν έχω ιδέα ποιός και γιατί πήγε στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης. Η ένωσή μου δεν είναι μαζί τους”, προχώρησε μέσω του Soccerplus στην ακόλουθη δήλωση – διάψευση:
«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στον ιστότοπο sfyrigmata.blogspot.gr δήλωση του προέδρου μας κ. Χριστοφορίδη ότι δεν υποστηρίζει την αντιπολίτευση και ότι δε γνώριζε πως μέλη του ΔΣ παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση της αντιπολίτευσης. Για αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωστοποιούμε ότι πράγματι ο κ. Χριστοφορίδης δεν παραβρέθηκε στη συγκέντρωση. Παραβρέθηκαν όμως στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης τα μέλη του ΔΣ κ. Καρυπίδης Στέφανος και κ. Καλαϊτζήδης Δημήτριος, εν γνώση του προέδρου κ. Χριστοφορίδη και έπειτα από απόφαση της πλειοψηφίας της διοίκησης της Ένωσής μας, η οποία και στηρίζει την αντιπολίτευση.»
Υπενθυμίζεται ότι στην ΓΣ της ΕΠΟ τον περασμένο Ιούνιο δύο από τα τρία μέλη της ΕΠΣ Σερρών καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη. Τον υπερψήφισε ο πρόεδρος Χρ. Χριστοφορίδης, ο οποίος επικαλείται, κατά πληροφορίες, τη φιλική σχέση που έχει με τον κ. Γκιρτζίκη, ως το λόγο για τον οποίο εξακολουθεί, σε προσωπικό επίπεδο, να τον στηρίζει.
πηγή: soccerplus.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com